![]() |
barraqda, ale to juz wiedzialem... nie musisz nam mowic... widze po swojej, ehh..
pozdro ;) |
Przecie kiepawa bo magister robil z LO.
Umnie w lo babka robila to co w komputer swiat pisali. Jacy w polsce nauczyciele sa kazdy widzi. |
Stronka bardzo kiepskawa .... :)
Radzę czerpać wzorce z innych projektów. Najpierw naucz się html'a bo bez niego ani szablon nie pomorze bo... poprostu nie bedziesz wiedział jak go edytować....:) |
a ja się nie chce robić to można gotową szatę ściągnąc... :)
|
a ten przyklad co podales baaaardzo kiepski... :/
mi sie podobaja takie stronki jak www.komorniklodz3widzew.beep.pl bo tylko takie umiem robic (to dla komornikow, wiec tez nie za ladna do konca :P) poradniki - google.pl pozdro ;) |
ale zes przyklad podal - zle okreslony charset, grafika zle zoptymalizowana (to co powinno isc w gif/png koles zapodal w jpg), stronak taka akurat do napisania z palca, ew frontpage czy inny badzie sobie radzi, zadnych skrypcikow powaznych, zadnych flashy... eh, amator to pisal i jeszcze musieli mu kiepsko zaplacic
poradniki? www.scrypty.com albo w googlu wpisz html ;) |
Jakieś linki ?
|
Cytat:
|
Zrobić szate graficzną ;)
Witam serdecznie. Chcę zrobić strone WWW, ale potrzebuje czegoś do zrobienia czegoś takiego
http://www.jaspa.iglu.cz/index2.html Coś w tym stylu. Macie jakies poradniki ? albo hmm.. coś :D aby zrobić taką stronke |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:35. |