![]() |
Track Following error
Witam
Palę płytkę i od pewnego czasu na 4 wypalone 1 mi LG 8240 niszczy a w nero jest taki komunikat. Bufor nagrywarki nagle maleje do zera i kręci płytą jakby sracił ścieżke Co może być powodem? POZDR |
Użyj opcji "szukaj" było o tym wiele :)
|
Miałem takie coś w Nero, nagrywając audio z mp3. Wtedy raz nagrało płytkę w taki sposób, że niby wszystko ok, ale jeden utwór od pewnego momentu do końca był "cichy" tzn. absolutne zero sygnału. Drugim razem wywalił się z komunikatem.
Przyczyną był uszkodzony plik (odtwarzanie w Winampie wykazało "trzask" ). Jeżeli opisywany problem dotyczy plików, polecam defragmentację / sprawdzenie poprawności plików (szczególnie archiwów skompresowanych). |
a ja polecam dekompresowac do wav'ow, wtedy wychodzi czy przypadkiem mp3'ojka nie jest zwalona ;)
|
Też tak można Y@NKEE_PL, ale nowsze Nero zauważyłem, że wyróżnia w kompilacji te pliki, które uważa za podejrzane bądź uszkodzone. Podczas tworzenia płyty AudioCD z plików mp3 przy danej ścieżce (już po dodaniu do listy tracków) pojawia się przy numerze danej pozycji znaczek - gwiazdka czy coś podobnego (nie pamiętam teraz, ale u mnie się pojawia). Niestety tylko to - żadnego komunikatu ostrzeżenia :(
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:38. |