![]() |
Jak skopiować Kangurka Kao 2
Jak w tytule, może ktoś wie jak skopiować Kangurka Kao 2. Tradycyjnymi sposobami czyli: CloneCd, Alcohol, Profiler czy Clone XXL nie da rady. Mam nagrywarkę Liteona 52. Za pomoc serdecznie dziękuję. :fiu:
|
a czym to jest zabezpieczone...?
|
Po zeskanowaniu Clone XXL nic nie podaje na temat zabezpieczenia płyty, tylko że posiada błędne sektory, a typ nośnika:dane
i to wszystko. Gra się kopiuje i można ją zainstalować tylko jak chcesz ją uruchomić to włącza się jakiś tryb sprawdzania zgodności nośnika i po sprawdzeniu podaje żeby sprawdzić nr.seryjny lub płytę. Jak zamienię na oryginał to jest OK. |
a typ nośnika:Dane
|
No cóż ... ClonnyXXL jest już przestarzały;) Spróbuj A-Ray Scanner'em albo DiscScanX. A tutaj link http://www.aray-software.com/downloa...71733e84d0eef7 ;)
|
wielkie dzięki , zaraz spróbuje.
|
nie bardzo wiem o co chodzi z tym A-Ray Scanner'em, po zeskanowaniu płyty wyskakuje komunikat Tages.
|
już wiem to jest typ zabezpieczenia, ale jak to obejść?
|
opcja "szukaj" ...:)
|
Albo alternatywa do "szukaj" - poczytaj poradnik VLuki (dla leniwych link http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=14663 ):)
|
szukałem szukałem i nic nie znalazłem, jedynie VLuka pisze o jakim patchu którego i tak nigdzie nie ma. Jak ktoś może mi coś doradzić, to będę bardzo wdzięczny.
|
Szukaj crac?a. On ci wszycho ułatwi.
|
Szukałem i nie znalazłem, ale ciekawe jest to że po zeskanowaniu DiscScanX nie wykrył żadnych zabezpieczeń, a ten A-Rey Scan, jakiej bym nie włożył gry to zawsze pokazuje Tages. Nic z tego nie kapuje.
|
A-Ray Scaner....
Jest jeszcze mocno niedopracowany,jeśli napotka jakieś zabezpieczenie ale niepotrafi go rozpoznać to pokazuje Tages
Też tak miałem na paru płytkach które były na pewno zabezpieczone czymś innym niż Tages.Wniosek: na razie pozostaje nam Disc Scan X, ewentualnie stary Clony XXL |
Ja posiadam odpowiednie lekarstwo na tą dolegliwość.
Podaj swojego e-maila. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:39. |