![]() |
Nadrywanie CVCD w Nero
Problem. Mam przerobiony film z divx na cvcd i nie mogę go nagrać w Nero bo wyrzuca mi błąd że "Brak pamięci". Co robię źle?
|
błędny komunika
w rzeczywistości jest to związane z nieobsługiwanym przez Nero kodekiem w którym jest spakowany divx pod svcd najlepiej jak jest (dla nero) mepeg2 w rozdzielczości (teraz nie pamietam ale jakieś 5XX na 4xx - sprawdz standard na cdinfo) dzwięk stereo bodajże z 144kbs (też sprawdz standard). |
cvcd
Mam ten sam problem ale mozesz napisac jasniej co mam zzrobic aby nagrac film w tym formacie
|
Jak masz juz przerobiony film w formacie CVCD to przy wybieraniu nowej kompilacji w Nero odznacz opcje dotyczaca zachowania zgodnosci ze standardem. Powinno ruszyc. Bynajmniej u mnie dziala. Wypalam plytki az milo :)
|
Dzieki!!! Jeszcze jedno pytanko jaki format jest lepszy cvcd czy kcvd?
|
Podobno zmiana języka z polskiego na angielski też cos pomaga ale nie sprawdzałem. (- gdzieś na forum ktos o tym pisał)
Co do formatów cvcd i kvcd to przyznam ze nie wiem o co chodzi ------------------- wczoraj sprawdziłem. pomaga gdy gdy pojawia się błąd to jedynie w wersij angielskiej zamiast jedynie komunikatu (w poskiej) pojawiają sie opcje z wyborem parametrów czy ominąć standardy czy nie |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:04. |