![]() |
masz tam przecież link powyzej nie wyswietla Ci sie?
|
to gdzie to ftp ??? daj linka zobaczymy
|
Ejj ludy! Mam coś lepszego od emule to sie zwie bear share jest kozacki oto link:
http://download.com.com/3120-20-0.ht...arch=+Go%2521+ miłego zasysyania |
Cytat:
Mam to w wersji ok 20mb, jak chcesz to ci udostepnie na ftp-ie ;) |
Cytat:
u mnie na podwórku kręcili słynną scenę pojedynku neo z z setką kopii agenta smith'a :P |
To nie chce mi sie paprac... Mam w *.rar i tak moge Ci zapodac...
|
ja nie chce płyt tyko pojedyncze mp3 bo musze ich skladnake zlepic na zlecenie kolegi
|
Mam ich peirwsza plyte, druga, a takze winyl "Efekt", Singiel "Ludzieprzeciwkoludziom" oraz nielegal "Fenomen Slowa". Jak sam widzisz niemozliwe jest przeslanie ich na maila, a przynajmniej nie przy uniknieciu rozstroju nerwowego. Skombinuj serwer min. 200 MB i uploade min. 20 kbps to Ci wrzuce ;-D
|
Dzieki juz z assałem a tera inna prosba czy ma ktos duze ilosci mp3. grupy Fenomen??
bardzo bym prosil o podesłąnie mi ich na emalie: tribunal@o2.pl |
Patrixs : respekt :-]. U mojego kumpla pod meiszkaniem w krakowie krecil Wlodek bodajze z Molesty klip ;-D. Chcialbym zeby tez keidys moj blok sie pojawil w TV w teledysku. Kto wie, mzoe sam keidys cos wydam na legalu ;-D...
|
http://www.emule-project.net/
Jest to klient P2P, służący do wymiany plików między użytkownikami sieci, zwany też potocznie osiołkiem od eDonkey. :) |
To ty masz sławny blok.. a poza tym co to jest emule podasz na to adres??
|
A co do samego teledysku to musze się pochwalić ze był on kręcony pod moim oknem, widać mój blok moje okno, paru sąsiadów (tu pozdrófki). Ogólnie miejsca widoczne na tym teledysku są mi dobrze znane. :spoko:
|
ja mam ale zajmuje 114MB :( poszkaj na emule, tam kiedyś był.
|
Czy ma ktos teledysk??
Więc poszukuje teledysku WWO "Damy Rade" czy mogłby ktoś kto posiada ten wyżej wymieniony teledysk mogłby go umiescic w załączniku albo podesąłć mi na maila tribunal@op.pl
thx |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:51. |