![]() |
Dzięki Patrix. Już kilka tygodni temu w necie pojawiła się beta tej dystrybucji ale czekałem na wersję finalną. Dzisiaj zacznę ciągnąć.
Pozdrawiam. |
dzieki Patrix za linki.
Juz zasysam :) |
Tak swoja droga czy naprawiili jusz ten błąd niszczenia nagrywarek (nie interesowalem sie tym), bo po ostatniej instalce podchodzze troche sceptycznie do mandrake. zjaralo mi liteona.:)
|
A pierwsze slysze - mam litka i jakos ocalal ...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Poszło ładnie po drugim uruchomieniu kompa juz w BIOSIE zamiast litka pokazalo się coś dziwnego i od tego momentu ani linux ani windows nie widzialy nagrywarki. Całe szczęscie że wymienili na nowa (gwarancja) |
Cytat:
|
A ja mam pytanie. Czy nowy Mandrake jest multijęzyczny jak poprzednie wersje, czy jest tylko po anielsku???
|
kraluk, zapewne multi, jak poprzednie wersje, ale na 100% pewny nie jestem ;]
|
Cytat:
|
Nie no Panowie się wkurzyłem nie na żarty. Nie mogę zassać tego Mandrake'a z żadnego z tych ftp-ów. Ssię sie ładnie do około 9, 10% potem wyskakuje mi błąd serwera i to co się zassało znika w niewyjaśnionych okolicznościach. W związku z tym mam pytanko i zarazem prośbeczkę: czy któryś z Was byłby tak miły i po zassaniu dla siebie tego linucha, nagrał mi go i wysłał? Oczywiście koszty płyt i przesyłki pokrywam i ewentualnie amortyzację sprzętu (nagrywarki) :-).
|
misz_masz - poczekaj na CHIP Special Linux - będziesz miał oryginalne ;)
Chmm dziwne ja już mam po 30% na każdej płytce... :) |
ja sciaglem ale plytka nie jest boot nie moge uruchomic
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:44. |