![]() |
|
Ke?
Ja strona???
|
hehe - jest pewna strona z ktorej skorzystala juz wiekosc posiadaczy 451 :)
|
witam mam sony dru 500a ale koleś przyniusł mi liteon ldw taka jak opisujesz i ja bylem zaskoczony poniewarz wszyscy opisuja ze jest ok. ale ja gdy ja testowalem mialem problem z rw wywalalo mi okno w neronie ze nosnika niemozna zmazac myslalem ze to wina plytki ale jednak nie wiec to taka moja mala uwaga lepiej dolorzyc i kupic cos lepszego
pozdro........... |
Hmmm
Hmm to tez pomysł. Czyli mówisz że warto? Hmm to moze i spróbuje zawsze to 100 do przodu.
A wrazie co masz pewne źródło firmwaru??? Jakąs stronke najlepiej z opisem bo mimo iż przerabiałem Teaca mojego to bym wolał poczytać może cos się zmieniło. Pozdrówka |
wez 451 i za 0 zl. przerob ja na 812 - sprawuje sie bardzo dobrze.
|
Dzięki wielkie
Witam i dziękuje.
W końcu uzyskałem naprawde ciekawą wypowiedź. Jestem wdzięczny. Czyli chyba wezme tą nagrywarke, ale 811 bo wsumie 812 jest droższa o 100zł a niewiadomo w czym jest lepsza. Pozdrówka dla Sebiastan997. |
Cytat:
|
Pytanko. Jak się sprawuje LiteOn LDW 811???
Hej, ja mam chyba od miesiąca tą nagrywarkę i jak do tej pory nie narzekam. Mam tylko lekkie problemy z tym programem do nagrywania, nie mogę go jakoś rozgryść.
|
Pytanko. Jak się sprawuje LiteOn LDW 811???
Witam.
Tydzień temu dałem temat jaką nagrywarke DVD kupić. Większośc odpowiedzi było takich że liteona i tak sobie pomyślałem że nawet jak się sypnie (bo jakoś nieufam tej firmie) to nie bedzie mi szkoda a najwyżej kupie sobie nową szybszą. Krótkie jeszcze jedno pytanko: Czy ktoś ma nagrywarke LiteOn LDW 811S, jeżeli tak to jak sie sprawuje (jakieś problemy)? Dzięki i pozdrówka P.S. Jest też nagrywarka LiteOn SOHW-812S, od 811 rózni się tym że ma jakies systemy: VAS i SMART-X. Czy znajde opis co to jest lub któś mi odpowie???? POzdrówka jeszcze raz, z góry dzieki |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:29. |