![]() |
Padla mi nagrywarka co zrobic ?????
Mam liteona 12x10x32 i bawilem sie z biosami i pech chcial ze na sam koniec wgralem od wyzszego modelu 16x i niestety nastapil zwis :blee: Probowalem przywrocic sprzet ale nie idzie czy sa jeszcze jakies sposoby czy jest wogole jakas szansa ????
|
Witam!
mtkflash i tylko to moze pomoc... jesli nie, to raczej rozgladnij sie za nowa nagrywareczka. |
Tu masz poradę http://seba.wsm.wielun.pl/ratowanie.htm
|
Nie widzi czystych plyt CD-R !!!
witam !!!!
Mam liteona 12x10x32 i dziala ale nie tak jak powinien otoz nagrywa plyty cd-rw bez problemow ale ze zwyklymi cd-r sa problemy widzi tylko sporadycznie wiekszosci wogole nie wykrywa jakis czas temu nie bylo z tym problemu ale teraz jest od czego to zalezy ???? |
WYdaje mi się, że masz zabrudzoną optykle w napedzie. Wyczyść laserek (soczewkę) wgraj ForceASPI 1,7 oraz nowy bios do napędu.
|
Witam!
nic dziwnego... jak wgrales zly bios! http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=32512 po co zakladasz nowy temat, jak scisle wiaze sie z tamtym? i jeszcze nie podajesz informacji kluczowych... |
Cytat:
tematy sklejone :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
odp
Cytat:
|
i co jeszcze?
dziwi Was, że ktoś jest miły? Bo mnie to dziwi, że Was to dziwi. Czas pokaże, pozatym jak było tak jest i tak się udzielam na forum jak dawniej. Specjaliści zabrali głos 8) Widocznie niektórym forum CDRinfo pokazało, że moderator musi być zły i że moderowanie nie może mu sprawiać przyjemności czy jest to dla niego ciężarem. ehhh...smutne |
Cytat:
|
Cytat:
Z SEBAw już wyjaśniłem sobie pare spraw jest OK, odebrałem to troche inaczej, a nie powinienem tak. Długo mnie w domu nie było, jestem po nieprzespanej nocy może dlatego mam taki raban w głowie. A wszystkie działalności moderatora nie są dla Was widoczne a tutaj akurat odpisałem bo remix zwrócił słuszną uwagę :) pozdrawiam Was użyszkodnik i moderator Ciapek ;) |
Cytat:
Ja akurat nigdy z zadnym moderatorem nie mialem zadnych spiec (zreszta z zadnym "normalnym" uzytkownikiem forum rowniez nie), wiec na pewno fakt, ze ktos sie nim stal, w zaden sposob nie wplynie na moj odbior tej osoby. Tak wiec spoko, a ewentualne nerwy zachowaj na przyszlosc, chociaz mam nadzieje, ze nie beda Ci potrzebne :) Dla mnie pozycja moderatora wcale nie musi byc jednoznaczna ze spieciami i sporami. Bo i wcale tak byc nie musi :) |
Witam!
CIAPEK jak dla mnie bomba :) juz mi sie podoba Twoje moderowanie (to nie jest wazelina!) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:19. |