![]() |
Nero + Plextor PX-W1210A (PlexWriter 12/10/32A)
Witam.
W wymienionym duecie nie działa funkcja BURN-Proof.Pomimo tego że: * przy tworzeniu dowolnego projektu "zaptaszkowana" jest opcja BURN-Proof * przy starcie nagrywania pojawia się komunikat "BURN-Proof activated" to jednak podczas wypalania Z JEDNEGO konkretnego obrazu *.nrg następuje buffer underrun. Następuje ponieważ Nero (5.5.1.8) DEAKTYWUJE funkcję BURN-Proof już podczas swojego uruchamiania. To że ta funkcja nie jest w tym czasie aktywna pokazuje komunikat BURN-Proof disabled programu Plextor Info Utility. Wcześniej tą funkcję aktywuje np. WinOnCD lub PlexTools. Nagrywarka pracuje w trybie PIO-4 na Secondary Master. Pozdrawiam. |
Cytat:
Zaczne moze tak: A gdzie jest pytanie ? No dobrze, mysle ze pytasz o to czemu tak sie dzieje. Hmmm, na poczatek sproboj przeklaczyc nagryware na DMA. To raczej nie powoduje tego bledu, ale tak jest lepiej :) Wlacz neronka, i ustaw wszystko jak ma byc (nie wiem, wszystko co powinno byc walczone :) Potem daj plik /otworz i daj ten plik. Jesli sie bedzie dalej deaktywowac, zmniejsz predkosc nagrywania (dzieki zmniejszeniu predkosci nie powinno byc bledu) a jak i to nie pomorze (nie wiem czy to sie da) to odpal iso buster (TZN. NIE WIEM CZY OBSLUGUJE *.NRG), lub poprostu odpal demona. Pozdro. Gaqzior |
Cytat:
Rowniez ISOBuster.Ktory coprawda obsluguje *.nrg ale ma klopot z rozpoznaniem systemu plikow zawartych w obrazie:"The Primary Volume Descriptor is Unknown for this application...".A jest tam sciezka w formacie ISO9660 Mode2/XA. Zreszta teraz wazniejszy dla mnie jest brak obslugi BURN-Proof niz nagranie plyty z tego obrazu. Dzieki.Mirek |
Jka nic nie piomaga to widocznie plik jest wadliwy (byc moze jest w nim jakis blasfda skoro nawet isobuster go nie odczytuje)
Pozdro. GAzor P.S. Wywal go i zapomnij o calej sprawie, lub jeszcze pokombinuj ... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:35. |