![]() |
problem z glowy
|
pomocy
stracilem dane z cd otwierajac i zamykajac nowa sesje na starej sesji :sciana: czy da sie jakos odzyskac stara sesje?
|
Dzięki Zastosuję się do tych rad na stronce. To prawda że człowiek całe życie się uczy. Czy coś odznaczyłem czy nie to nie pamiętam już w tej chwili.Jeszcze raz dzięki :piwo:
|
Zawsze jak dogrywasz pliki do płyty, to wybierasz ostatnią sesje.
Tu masz http://seba.wsm.wielun.pl/multisesja.htm opisane jak to sie poprawnie wykonuje. |
a podczas kontynuowania sesji odznaczyles nastepujace opcje:
- "Zmień pliki pliki w kompilacji w przypadku, gdy (...)" - "Usuń z kompilacji pliki skasowane" |
Znikanie danych z płyt nagranych wielosesyjnie
Czy ktoś się zetknął zczymś takim.Nagrana płyta 1 sesja Nero. Nagrywam 2 sesję za pomocą nowszej wersji Nero i...wcięło 1 sesję chociarz Nero widzi że jest ona na płycie.Zalatwiłem w ten sposób dane kolegi i chciałbym je jakoś odzyskać.Czy ktoś wie jak? Zeby było ciekawiej to dzieje się tak nie tylko u mnie.U tego kolegi i u brata też zeżarło dane na płycie po dograniu sesji inną wersją Nero. Myślałem że zgubiłem koledze płytę i przewaliłem cały swój zbiór ze trzy razy zanim doszliśmy do wniosku że dane są na płycie tylko ich nie widać :klnie: Jak je odzyskać?
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:45. |