Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Niania sadystka! (https://forum.cdrinfo.pl/f5/niania-sadystka-32616/)

Tribunal 17.03.2004 20:34

noooo nieee to juz szczyt! Widziaęłm duzo róznuch rzeczy ale to juz przekracza granice

.::piotrek::. 16.03.2004 23:01

Nie rozumiem tych ludzi. Chcą zarobic, pomoc przy tym innym i zamiast okazac sie godnym zaufania i polecenia sobie innej waznej roli wyczyniaja takie rzeczy. Jak nie chce pomoc to niech powie ze nie, a nie takie cos odp...

Majonez 16.03.2004 22:55

bo za morderstwo dostaniesz mniej niz za sciaganie mp3
tak samo ta niania jest mniej szkodliwa spolecznie bo zaszkodzila tylko dziecku
za to ci co sciagaja filmy szkodza strasznie wielkim i bogatym kompaniom wiec ona wyjdzie spokojnie do domu a ty z jedna mp3 stracisz kompa za 3 kafle i dostaniesz zawiasy
prawo jest cudowne
a kamieniolomow juz nie ma kary smierci tez
teraz to nawet przyjemnie isc do pierdla
musisz miec 3 metry przestrzeni dla siebie
tv internet i gazete
bic nie mozna zmuszac do ciezkiej pracy rowniez

paranoja

andrzejj9 16.03.2004 22:35

Cytat:

Napisany przez woitas
zapewne do pierdla nie pójdzie, bo jakiś biegły stwierdzi, że jest chora psychicznie.

Taaa, albo, ze jej czyn ma niewielka szkodliwosc spoleczna... Wiem, ze to bzdura, ale w Polsce naprawde wszystko jest mozliwe. Niestety w negatywnym sensie...

joba 16.03.2004 21:08

Cytat:

Napisany przez woitas
zapewne do pierdla nie pójdzie, bo jakiś biegły stwierdzi, że jest chora psychicznie.

a najsmieszniejsze/najtragiczniejsze* jest to ze to wcale nie utrudni jej zycia na tyle na ile zasluzyla :klnie:
niezdziwilbym sie gdyby to nie byl kolejny przypadek kiedy puszczaja taka "nie calkiem normalna" osobe samopas do spoleczenstwa

*niepotrzebne skreslic

woitas 16.03.2004 20:59

Cytat:

Napisany przez joba
jestem ciekaw co stanie sie z ta polska "niania" bo znajac polski wymiar sprawiedliwosci za kilka lat bedzie znowu "opiekowac" sie dziecmi ((

paja 16.03.2004 20:49

no tak i znów dręczyć dzieci ale jak pisałem to sa ordynarne przypadki!

O joba miło cię znów widzieć :)

joba 16.03.2004 20:35

Cytat:

Napisany przez pawelblu
To byl pikus ...
Ja ogladalem ten program podukcji amerykanskiej ktory zainsporowal rodzicow do podjecia tej akcji - tamten byl bardziej drastyczny. Niania dostala cos kolo 15-25 lat i bylo za co ...

jestem ciekaw co stanie sie z ta polska "niania" bo znajac polski wymiar sprawiedliwosci za kilka lat bedzie znowu "opiekowac" sie dziecmi ((

mr_spock 15.03.2004 23:39

powinni ryja tej "opiekunki" do kamery pokazac, a nie zaslaniac i "zapikać" nazwisko.
jeszcze jej fagas grozi zemsa. normalnie noz sie w kieszeni otwiera!

pawelblu 15.03.2004 23:05

To byl pikus ...
Ja ogladalem ten program podukcji amerykanskiej ktory zainsporowal rodzicow do podjecia tej akcji - tamten byl bardziej drastyczny. Niania dostala cos kolo 15-25 lat i bylo za co ...

M@X 15.03.2004 22:52

Ja bym i dyrygenta i opiekunke z buciora pociagnal i czolem w kraweznik. Malo genewskie, ale czasami trzeba...

Kasprzak 15.03.2004 22:50

Dzisiaj ogladalem ten material.
Kobieta masakrycznie zachowala sie do dziecka.
Brawa dla rodzicow za ostroznosc i zamontowanie kamery - robi to jednak setna czesc rodzin, a to nie jest rozwiazanie problemu, a slyszy sie o tym coraz czesciej...az strach

paja 15.03.2004 22:32

Cytat:

Napisany przez mr_spock
Ja tylko nie moge zrozumiec, ze rodzice tych dzieciakow bronili go. Pod arasztem demonstrowali "uwolnic Wojtka" - to jakas paranoja

Yo
A może rodzice dzieci wiązali w drygencie przyszłośc swoich dzieci rzn myśleli że dzięki niemu ich dzieci zdobędą karierę lub o zgrozo dostawali od igo pieniądzę ale bie sądze że to jest prawdopodobne :|.

peace
paja ;)

mr_spock 15.03.2004 22:25

Ja tylko nie moge zrozumiec, ze rodzice tych dzieciakow bronili go. Pod arasztem demonstrowali "uwolnic Wojtka" - to jakas paranoja

paja 15.03.2004 22:21

Racja patrix dziwię się takim ludziom jak ten Drygent słowików aż nie chcę myśleć przez co te dzieciaki pzrechodziły!

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:48.