Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Allegro - pytanie (https://forum.cdrinfo.pl/f5/allegro-pytanie-32645/)

Patrix 16.03.2004 15:20

Allegro - pytanie

Jakie znacie sposoby na "pewne" wygranie aukcji (mówie o licytacji),
Już dwie przegrałem :)
Najlepsze jest to, że licytuję w czasie "poniżej minuty"... a koleś mnie przebije 2 sek. przed końcem... :sciana:

Air 16.03.2004 15:28

Cytat:

Napisany przez Patrix
Jakie znacie sposoby na "pewne" wygranie aukcji (mówie o licytacji),
Już dwie przegrałem :)
Najlepsze jest to, że licytuję w czasie "poniżej minuty"... a koleś mnie przebije 2 sek. przed końcem... :sciana:

rozwiązaniem problemu jest www.snip.pl czyli snajper aukcyjny. Ustaw bufor strzału na 1 sekunde i wszystko będzie dobrze. Na w/w stronie jest dobry opis zasad działania snajpera. :pisze:

przemas 16.03.2004 15:39

jest jeden niezawodny sposób. znacznie przełacić towar. masz 100% pewność że wygrasz aukcje :D

Patrix 16.03.2004 15:44

Cytat:

Napisany przez przemas
jest jeden niezawodny sposób. znacznie przełacić towar. masz 100% pewność że wygrasz aukcje :D

tylko tak aby bylo to oplacalne :)
przebilem o 20zl to koles dal zeta wiecej :fiu:

przemas 16.03.2004 15:56

wiesz na początku nie zastrzegałeś że to ma być opłacalne.
czyżby mission impossible??

Patrix 16.03.2004 16:13

Cytat:

Napisany przez Air23
rozwiązaniem problemu jest www.snip.pl czyli snajper aukcyjny. Ustaw bufor strzału na 1 sekunde i wszystko będzie dobrze. Na w/w stronie jest dobry opis zasad działania snajpera. :pisze:

patrząc na statystyki:
http://www.snip.pl/pl/stats.php
to jest ostro, średnia poniżej sekundy :smutny:

Cytat:

Napisany przez przemas
wiesz na początku nie zastrzegałeś że to ma być opłacalne.
czyżby mission impossible??

No ale to chyba logiczne ;)
nie mam kieszeni z gumy i jak cena już jest dla mnie w pewnym momencie za wyskoa to daje sobie spokój. W szczególności za używany sprzęt.

przemas 16.03.2004 16:43

nie było dodatkowych założeń co do tego że chcesz wygrac aukcję. ZNACZY SIĘ ŻE NIE NAPISAŁEŚ NIC NT TEGO ŻE CHCESZ MAŁO WYDAĆ.

Patrix 16.03.2004 17:55

Cytat:

Napisany przez przemas
nie było dodatkowych założeń co do tego że chcesz wygrac aukcję. ZNACZY SIĘ ŻE NIE NAPISAŁEŚ NIC NT TEGO ŻE CHCESZ MAŁO WYDAĆ.

1. przeczytaj jeszcze raz uważnie pierwszy post ;)
2. czepiasz sie troche, to widać :) tylko czemu ??

PS
udziału w aukcji "dla sportu" sie nie bierze :fiu:
liczy się tylko wygrana, no nie ?

forest 16.03.2004 19:20

Tylko pamiętajcie, że wiele osób blokuje działanie snipera i nie zawsze oznacza to ikonką "no snip".

Ps.
To jest cały urok aukcji-adrenalinka:)

Patrix 16.03.2004 19:45

Cytat:

Napisany przez forest
Tylko pamiętajcie, że wiele osób blokuje działanie snipera i nie zawsze oznacza to ikonką "no snip".

Ps.

Snip-obserwator tego nie mówi ?? czyli nie wiadomo kto blokuje aukcje ??
Czy snip potrafi się pomylić i strzelić sekunde po zakończeniu aukcji ?? ;)

joba 16.03.2004 19:47

hm... dawno nie licytowalem na allegro ale na innych darmowych serwisach aukcyjnych widzialem dosc fajna rzecz - licznik ktory podaje co do sekundy ile zostalo do konca aukcji
PS. zawsze pozostaje kupno poza aukcja ale to tez dosc kontrowersyjna metoda

przemas 16.03.2004 20:26

przeczytałem. dwa razy. i dalej to samo. nie było obostrzeń - dodatkowych uwarunkowań. była mowa tylko o wygraniu aukcji.

Patrix 16.03.2004 21:12

Cytat:

Napisany przez przemas
przeczytałem. dwa razy. i dalej to samo. nie było obostrzeń - dodatkowych uwarunkowań. była mowa tylko o wygraniu aukcji.

Za to Ty piszesz idealne posty :) nie bedę się kłócić... :glaszcze:

andrzejj9 16.03.2004 21:34

Cytat:

Napisany przez forest

Ps.

Adrenalinka adrenalinką, ale jak ja caly dzien spedzam na uczelni, a tu sie akcja w miedzyczasie konczy i ktos mnie przebija 5 minut przed koncem... Nawet dzisiaj tak mialem, a naprawde zalezalo mi na jednej plytce (singlu). Ten programik bylby chyba idealny i zaraz go sprawdze :)

.::piotrek::. 16.03.2004 22:13

Ja staram sie zawsze wyczekac i nie licytowac kilka dni przed koncem tylko zostawic jak najnizsza cene, a zas uderzyc z najwyzsza cena jaka moge zaoferowac. Mi sie czesto udaje.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:09.