![]() |
Allegro - pytanie
Jakie znacie sposoby na "pewne" wygranie aukcji (mówie o licytacji),
Już dwie przegrałem :) Najlepsze jest to, że licytuję w czasie "poniżej minuty"... a koleś mnie przebije 2 sek. przed końcem... :sciana: |
Cytat:
|
jest jeden niezawodny sposób. znacznie przełacić towar. masz 100% pewność że wygrasz aukcje :D
|
Cytat:
przebilem o 20zl to koles dal zeta wiecej :fiu: |
wiesz na początku nie zastrzegałeś że to ma być opłacalne.
czyżby mission impossible?? |
Cytat:
http://www.snip.pl/pl/stats.php to jest ostro, średnia poniżej sekundy :smutny: Cytat:
nie mam kieszeni z gumy i jak cena już jest dla mnie w pewnym momencie za wyskoa to daje sobie spokój. W szczególności za używany sprzęt. |
nie było dodatkowych założeń co do tego że chcesz wygrac aukcję. ZNACZY SIĘ ŻE NIE NAPISAŁEŚ NIC NT TEGO ŻE CHCESZ MAŁO WYDAĆ.
|
Cytat:
2. czepiasz sie troche, to widać :) tylko czemu ?? PS udziału w aukcji "dla sportu" sie nie bierze :fiu: liczy się tylko wygrana, no nie ? |
Tylko pamiętajcie, że wiele osób blokuje działanie snipera i nie zawsze oznacza to ikonką "no snip".
Ps. To jest cały urok aukcji-adrenalinka:) |
Cytat:
Czy snip potrafi się pomylić i strzelić sekunde po zakończeniu aukcji ?? ;) |
hm... dawno nie licytowalem na allegro ale na innych darmowych serwisach aukcyjnych widzialem dosc fajna rzecz - licznik ktory podaje co do sekundy ile zostalo do konca aukcji
PS. zawsze pozostaje kupno poza aukcja ale to tez dosc kontrowersyjna metoda |
przeczytałem. dwa razy. i dalej to samo. nie było obostrzeń - dodatkowych uwarunkowań. była mowa tylko o wygraniu aukcji.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja staram sie zawsze wyczekac i nie licytowac kilka dni przed koncem tylko zostawic jak najnizsza cene, a zas uderzyc z najwyzsza cena jaka moge zaoferowac. Mi sie czesto udaje.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:09. |