![]() |
pokaz slajdów
szukam jakiegoś programu, najlepiej po polsku i jakis prosty, zeby mozna było za jego pomocą utworzyć pokaz slajdów, który można było by odtworzyć na komputerze i stacjonarnym DVD, coś takiego - wkładam płytkę która się automatycznie odpala i lecą slajdy z muzyką
|
nie wiem czy jest cos takiego po polsku
ale robi to MyDVD 5 no i oczywiscie roxio EMC7 na plycie dvd wraz menu i muzyka :roza:
|
przyklad emc 7
roxio slajdy na dvd
|
ale jeśli to roxio z pakietu razem z cd easy creator to odpada bo ja mam nero i nie zrezygnuje z niego a cd easy creator troche się gryzie z nero, tego drugiego programu nie znam ale go poszukam, no i chodzi mi o pokaz na płytach cdr, niestety nie mam spawary DVD,
|
Emc 7
alez nic sie nie gryzie !!!! kto ci takich glupot naopowiadal ???
ja mam nero i roxio i jeszcze kilka innych i wszystko dziala perfect !!! |
kiedyś miałem nero i easy cd creator i jakoś dziwnie się czasami przez to komputer zachowywał tylko że to było dość dawno i teraz są dużo lepsze te programy to może dlatego
Ale najlepiej jak by to był programik taki mały który tylko do tego celu służy, jakiś bardzo prosty. Tak w ogóle to się nie bawiłem nigdy w takie robienie slajdów i nie mam o tym zbytnio pojęcia. |
Cytat:
|
najlepszy do mnie to program MemoriesOnTV ma tyle bajerow ze huhuh wymiata poprostu !!! :) pelno przejsc pluginow itp itd.. tlyko trza miec wtyczke MPEG2 skrakowana bo nie skrakowana wyswietla na ekranie duzy napis ze to wersja demonstracyjna ale w koncu od czego jest net ;)
|
Niema nic lepszego od EMC-7
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:24. |