![]() |
xp pro ... aktywacja
no jak w temacie ... pisze zem mam przekroczony limit aktywacji na ten kod płyty i co dalej .. do microsoftu nie chce dzwonic ... ale orginała ma .. zapewniam was o tym... istnieje jakis ***** lub uniwersalny kodzik do xp pro lub cos innego jakis sposób .. z mija chcecia posłucham waszych propozycji ?a jezeli nie aktywuje to co ? wie ktos moze ?
|
Eheee . Windows XP PRo się nie aktywuje !!
|
ja jak nie mam orginalnego XPka (ja mam) to instaluje a potem odhaczam ze reg=done w XPAntySpy.
|
Witam!
DNBass krecisz jak najety... jak masz oryginalnego Windowsa to dzwon do MS (ale Pro sie nie aktywuje - ewentualnie tylko raz) A jak masz pirata to wpisz sobie jakis klucz z netu (od wersji Corporate) i daj nam spokoj :) |
nie bedzie zadnych uniwersalnych kluczy i tym podobnych
dzwon do MS jesli to oryginal (skoro nas o tym zapewniasz) jesli nie (klamczuszek? ) to pomyliles forum |
gdyby mnie przytrafił się taki numer, wrzuciłbym kluczyk corporate i kazał się m$ pocałować w d...pe.
mogliby mi skoczyć. tak naprawdę to ich interesuje tylko to, żebyś im zapłacił kasę. reszta to "pic na wodę". |
Cytat:
|
kto wymyslil
ze pro sie nie aktywuje ????? :klotnia:
aktywuje sie i to jak najbardziej :klnie: |
kto wymyslil ze pro sie nie aktywuje?!?! chyba pomyliliscie z corporate... a to taka WERSJA pro (rozni sie tylko i wylacznie uzytym kluczykiem)
jesli masz orginal - dzwon do MS, telefon jest z serii 800, obsluga mila i kolesie faktycznie chca pomoc (czy im sie udaje to inna sprawa, ale w twoim przypadku nie powinnno buyc probemu zadnego) |
Corporate jak najbardziej :)
|
Cytat:
Potwierdzam jak najbardziej się aktywuje. Podobno jest sposób, aby po pierwszej aktywacji nie trzeba było już więcej tego robić. Po udanej aktywacji systemu należy wykonać kopie pliku wpa.dbl jest on w katalogu WINDOWS\SYSTEM32 a po przeinstalowaniu systemu trzeba z powrotem go tam umieścić. Niestety nie miałem jeszcze okazji tego zrobić, więc nie wiem czy opisana metoda działa. Jeżeli ktoś to kiedyś sprawdzi to proszę o info. Pozdrawiam:) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:43. |