![]() |
NIe Robi mi się miejsce na dysku
Mam DYsk twardy podzielony na dwie partycje i na partycji d: mam wolne np. 600mb odinstalowuje gre np. call of duty która zajmuje około 1,5 gb i dalej mam wolne 600 mb wie ktos moze dlaczego ?? Bo mnie to strasznie irytuje
Dzieki za pomoc Pozdrawiam |
posc skan dyska (albo inny soft do skanowania dysku) - pewnie masz uszkodzona inforamacje o wolnym miejscu
potem mozna by z rozpedu potraktowac cleensweepem, albo recznie usunac pliki tymczasowe (kosz, temp, internet temp...) |
Cytat:
|
To Ghoust (z pakietu SystemWorks), lub "przywracanie systemu", wyłącz to badziewie.
|
Cytat:
kosze i temp mam oczyszczone wiec to nie to, scan disk tez robilem i nic nie pomoglo |
Cytat:
Jak nie pomoże to wywal NSW i zainstaluj najpotrzebniejsze składniki np. Antyvira. Ogólnie się zawiodłem na Nortonie, Nie instalowałem Ghost ani nic z tych badziewi do odzysku systemu a i tak miałem problem z wolnym miejscem. |
Cytat:
|
A KOSZ opróżniłeś?
A oczyszczanie dysku zapuściłeś? 8) |
Cytat:
|
Prawym przyciskiem kliknij na kosz i wybierz(po polsku) to brzmi usuń pliki chronione przez pakiet Norton Utliites i wszystki potem i masz spokój lub wywal nortona :)
|
Cytat:
Pozdrawiam |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:28. |