Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Tytuł i wykonawca utworu...-super muza (https://forum.cdrinfo.pl/f5/tytul-wykonawca-utworu-super-muza-32683/)

Mily_ 14.08.2004 21:18

No kurde niepodobno żeby nikt nie znał tego utworu

Mily_ 14.08.2004 14:28

Ilość załączników: 1
Nie chciałem dawać nowego postu więc pisze w tym.

Mam 2 próbki utworów których chciałbym się dowiedziec tytuł i wykonawce... Jeśli znacie to pomóżcie... bardzi mi na tym zależy...

Pomoże ktoś czy nie?'

---Update---

Ta druga to był Tiesto ale nadal nie wiem jak ta 1 się nazywa

Kasprzak 10.08.2004 22:34

Cytat:

Napisany przez CIAPEK
...
w sumie dobry dobry kawałek-szczególnie od połowy gdzie zaczyna się jazdeczka i aż chce się ruszać i dać głośniej :) :jupi:

dokladnie! :spoko:

te utworki co podales dobre dobre, znam!
Wiem o co tobie chodzi z tym utworkiem ktorego szukasz...bylem na imprezie w Ekwadorze i powiedzialem do kumpla - chyba nowy Tiesto...a to nie jest tiesto. Leci tez duzo w RMI!
Rowniez szukam!

CIAPEK 09.08.2004 23:52

Cytat:

Napisany przez Kasprzak
polecam
Kalwi & Remi - Explosion (dj theo club remix)

zassamy ;)
a Kasprzak moje pytanko ostatnie w tym temacie.. nie wiesz może? :( no super muza, super wspomnienia.

A ja z ostatnich kawałeczków polecam:
-Firewall - Sincere [Pulser Remix]
-G-SPOTT - No Comment
-Darwich - Stop That Time

/edit
mam już :) Kalwi & Remi - Explosion (dj theo club remix). I co? No ciekawy, kolorowy kawałek z damskim głosikiem. To coś co ma w sobie to te charakterystyczne piszczałki, odróżnia się od innych. Ogólnie nie powalił mnie, ale miły dla ucha i będę słuchał :) heh

/edit2 ;)
w sumie dobry dobry kawałek-szczególnie od połowy gdzie zaczyna się jazdeczka i aż chce się ruszać i dać głośniej :) :jupi:

Kasprzak 09.08.2004 23:42

polecam
Kalwi & Remi - Explosion (dj theo club remix)

Eliasz 09.08.2004 14:39

Pewnie się spóźniłeś bo u mnie działa dobrze i pokazuje piosenke poprzednią, aktualną i dwie następne.

Pagerus 09.08.2004 14:37

Cytat:

Napisany przez mr_spock
podczepie sie pod temat:)
od ok. 7 lat prubuje dowiedziec sie co to za kawalek.
dawno temu zlapalek fragment z radia - dosc popularny byl.
http://free.art.pl/x-ray_cat/hmmm.mp3

Może dałbyś jeszcze raz namiar na ten song? Bo ten link co podałeś nie chce mi działać...

epol 09.08.2004 14:18

Eliasz o tym, że na stronie wyświetlaja nazwe piosenki to wiem. Byłem tam, ale nic sie nie wyświetliło albo się spóźniłem.

Eliasz 09.08.2004 14:03

No, troche zdzieraja bo 2,44zł z VATem za całość połączenia, no ale jak komuś się bardzo podoba piosenka i nie zna tytułu no to można wydać te 2 złote.

Można dzwonić też z PLUSA ale tam numer jest jakiś inny, nie pamiętam jaki, zaczynał się coś od 0 600 ...i coś tam dalej.

mr_spock 09.08.2004 12:48

Cytat:

Napisany przez Eliasz
W erze i ideii dzwonisz na *7254 i przykładasz do głośnika , po chwili przychodzi sms'em tytuł i wykonawca piosenki.
...

a moze jeszcze wiesz ile kosztuje min. polaczenia? :)

Eliasz 09.08.2004 12:09

Cytat:

Napisany przez mr_spock
dajcie jakies namiary na ten bajer z rmf'em, bo cos nie moge sie doszukac na ich stronie :)

W erze i ideii dzwonisz na *7254 i przykładasz do głośnika , po chwili przychodzi sms'em tytuł i wykonawca piosenki.

Nie wiem czy wszyscy wiedzą że na stronie RMF FM wyświetlają się informacje o aktualnej piosence, porzedniej, i dwóch następnych.
Dobre bo jak nie znam tytułu a leci w radiu to szybko wchodze na www.rmf.com.pl i już wiem ;p

CIAPEK 07.08.2004 11:58

Help!?

chodzi o techniawke :]

prawdobnie Dj Tiesto (coś w rodzaju, a może właśnie Trafic ale nie w wersji orginalnej!)
Charakterystyczne dla kawałka jest głos jakiejś laski wykrzykującej "everybody"!

epol 06.08.2004 12:21

Cytat:

Napisany przez Kasprzak
ATB - Ecstasy
Fajny dla ucha kawalek...

Dzięki :) :piwo:

forest 05.08.2004 23:32

Cytat:

Napisany przez Kasprzak
heh to bylo dawno...juz to mam :]
Teraz szukam filmu/mp3/ z Sunrise with Ekwador`04 i z ADM 2004 - mam tylko te co sa na stronie ekwadoru.

Heh, te imprezy niedawno dopiero sie odbyły i filmiki są montowane przez Gucia.Chyba że chodzi o jakieś amateur video:)
F

Kasprzak 05.08.2004 23:05

heh to bylo dawno...juz to mam :]
Teraz szukam filmu/mp3/ z Sunrise with Ekwador`04 i z ADM 2004 - mam tylko te co sa na stronie ekwadoru.

Kurcze szukam jakiegos nowego trancu/ zawsze /||\aster mi polecal zarabiste kawalki...stary jestes tu gdzies?

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:08.