![]() |
korekcja bledow w nagrywarce dvd
witam. soje wlasnie pzred dyematem zakupu nagrywarki dvd. moj wybor to bedzie raczej nec 8x,ale slyszalem tu na forumm,ze napedy dvd/r maja kiepska korekcje bledow, a mi chodzi o model ktory ma najlepsza, poniewaz bedzie on uzytkowany jako(najprawdopodobniej) jednyny naped optyczny w komputerze.
dlatgo tez mam pytanie... ktora nagrywarka ma najlepsza korekcje bledow posrod modeli 8x litka i wlasnie ten nec? |
Poczytaj sobie testy na www.cdrinfo.pl, tam znajdziesz odpowiedzi. Chyba nie chcesz, byśmy to robili za ciebie?
|
testy testami... lecz jakos tam nie widze testow Neca 2500....i liteona 8xx tez nie.... i interesuje mnie opinia uzytkownikow, czyli jak to ma sie przy wiekszym uzytkowaniu...
|
Jezeli chodzi o korekcje bledow to podejrzewam ze litek bedzie lepszy od NECa. NEC natomaist jest w tej chwili najlepsza nagrywarka pod wzgledem jakosci zapisu.
|
ale tojest lepszy czy nie? bo jesli sa podobne parametrami korekcji..... to ja lece kupic neca!
|
Z NECa powinienes byc zadowolony ...
Testow NECa2500 jest w sieci OD GROMA !!! 812 rzeczywiscie nie ma ... |
Zadowolony jestem ale naped do kopiowania by się przydał...załuje że sprzedałem...a nec jak nec jest ok
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:13. |