![]() |
Huh, czyli bedzie problemik... Szkoda, bo eMule to przez NAT targa mi gora po 5 kbps i chyba se nic nie posciagam raczej. Torrent przyblokowany calkiem (moj kochany ISP),a mIRC... Moglby kolega przyblizyc temat?
|
troche zjade z tematu :mruga:
jesli chodzi o PoP to nie musisz testowac, bo gra jest po prostu swietna :) graficzka cudna, sa i swietne zadnia (trzeba troche pomyslec), fajne walki (pod Matrixa da sie podciagnac :D ), polecam ta pozycje, w to trzeba zagrac :spoko: |
:) wiem ze ripy/fulle latwiej zassac niz dema.
A takie podstawowe programiki w ktorych sie napracowac nie trzeba to. emule mirc torrent |
XBOX - Gry
Nie chce pytac o to co jest na nforce.nl, bo wiem co to warez i wlasnymi ciezko zdobywanymi zrodlami nikt sie nei podzieli i sie nie dziwie (choc byloby milo ;-D). Chodzi mi natomiast o cos rwonie prozaicznego jak... DEMA! Szukalem 2 godziny w Internecie i nie znalazlem nic. Czy to znaczy ze na xboxowe dema maja wylacznosc magazyny zamieszczajace je na coverach? Mam CPX Menu X wiec zrobienie sobei eleganckiego menu do takich demek na dvd-r nie stanowiloby problemu a chcialbym przed zakupem przetestowac tytuly pokroju POP : Sands of Time, nowy Pitfall, 007 : Everything or Nothing czy Ninja Gaiden. Pomozcie, prosze!!!
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:53. |