![]() |
no to u mnie takie okazy si***281; kr***281;c***261; :P
filozof bebzon saddam susyciel longer kamper bo kampi***322; na CS'ie :] oshit mentos bo krad***322; mentosy w sklepie osiedlowym :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
chcia***322;bym pozna***263; barbie, na kr***243;tko.
oczywi***347;cie tylko wtedy, gdy ma ponad 16 lat i w celu rozmowy || |
znamy takie jak siwa b p***281;dzel baba luj ***347;niegowa
pit-bull latan rutek wicu byk bu***322;a je***380;yk suka ziutka gej mucha skuter kolorowa koszykarz uzywana matka stefek pyrka stanik krecik palina (spalina akoma w-c czekolada zeta oko toczka leon felek gruba ryba peja biustonosz foka babol popek big-cyc rudy rokita mietas ferdek plewa czarny z***261;b jajo rura smrodek krasnal lina gandzia pacia gucio zyzol ana siekiera fiona trafiona cik cik pantofel cyklop figo po***322;a osada mietek luta :Dmymlok piniu guzik barbie pasek kura |
W klasie moich kumpli jest gościu o imieniu i nazwisku:
grzesiułencki |
Miękka parówa jest rozwalajaca:D
|
No u mnie po szkole chodzi elvis jakiś na jednego wolają fiucie (??? a dlaczego nie wiem ???)
Słyszałem tyż Miękka parówa ciągacz |
Moj syn ma ksywke HALUCYN!!!
|
umnie tez jest i Bobek i Gumiś :)
|
Cytat:
Na uczelnie zajecia w francuskiego prowadzi Pani "Nędza" ;) A Bobka rowniez mialem w szkole (liceum). Chyba dosc popularne przezwisko :) |
-puk puk !!!
-kto tam ? -pomidor... |
na mnie mówią tylko i wyłącznie Kizio i czasami po imieniu (przy nauczycielkach :) )
a w klasie mam: Wykusz Siwusek Marycha Rozpuszczalanik, Robcio (ta sama osoba) Amfa Myszor, mysz pysz, myszorek (od nazwiska) Jajcek (od imienia i wyglądu jego głowy) Kuśek (od nazwiska) Piter Byla Kołaczyk (od nazwiska) Pyskacz Afrykański (ksywa mowi sama za siebie) Fifi, fiflak, fi (jedna osoba) Pawilon, borówek (jedna osoba) Palengijos (od nazwiska) Misiek Psyduck (psajdak) (kij wie czemu tak) Konopia a koledzy z innych klas: Nitram, nitro, chomil, hamtaro (jedna osoba) Dzidek (hmm...) Adi Kituś Zgred, mechanical (jedna osoba) Chohlik (od nazwiska) Gumiś |
-nazwisko ?
-pomidor... |
Goscie to był nie ten post ale taki juz załozyęłm o "Geniuszach" i dzisaij do goscia powiedziałę m zę napisł gacek przez "u":p a on do mnie:
"Przenumeruj sobie!" Jak ja z kolegami zaczelismy mu moowic że sie to inaczej nazywa to powiedizął ze jesteśmy prostaki i chyba sie poryczał wienc mamy nowa ksywke: NUMERANT:P |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:09. |