![]() |
Cytat:
|
czary mary spojrzenie w szkalna kule...
jaki masz komunikat i od jakiego programu! nikt z fusow tu nie wrozy, daj szanse na wymyslenie jakiegos lekarstwa na przypadlosc Twojego sprzetu |
Obojêtnie jakim programem wypalam p³yty to przerywa nagrywanie i p³yta ¿le nagrana. Gdy sprawdzam pojemno¶æ p³yt ka¿da ma 703 MB pojemno¶ci. Ostatnio mi nagra³o dobrze p³ytê CDRW
|
dobra, ale czym palisz i jaki masz komunikat? czy moze program sie zawiesz czy co tam sie dzieje?
|
Wiem, ¿e dobrze jest jak nagrywarka pali p³yty, ale ona ¼le je pali, poprostu s± do wyrzucenia. Jak nagrywa³em p³ytê Audio to nagrywa³o ok. 3-5 sekund a po chwili przesta³o j± nagrywaæ i p³yta do wyrzucenia. Tak samo jest z innnymi p³ytami chwile bêdzie nagrywa³o, apo chwili przestaje i po p³ycie. Mam Durona 900, Geforca 2 32 MB, 128 SDRam, windowsa 98. Ps. pozdrowiena dla Ciapka, jestem ze Z³ocieñca i wiem gdzie le¿y Drawsko.
|
paliæ p³yty? To dobrze, ¿e pali czyli nagrywa.
Tak powa¿nie poda³e¶ troche za ma³o danych, co dok³adnie siê dzieje? Jak powoli siada to znaczy na moje, ¿e laser jest zabrudzony i mo¿na go przeczy¶ciæ. Przez wyszukiwarke znajdziesz jak tego dokonaæ, albo jak mówie podaj wiêcej szczegó³ów co siê dok³adnie zaczê³o dziaæ. BTW, jeste¶ ze Z³ocieñca? :) To na pewno wiesz gdzie jest Drawsko Pomorskie :) - urodzi³em siê tam, a przez Z³ocieniec czêsto przeje¿d¼am a nad Siecinem spêdza³em du¿o razy wakacje. Super tereny. Pozdrawiam! |
Nagrywarka pali p³yty
Mam nagrywarhê Lite-on 40125s od pewnego czasu zaczê³a mi paliæ p³yty. Nie mogê wogóle nagraæ dobrze p³yty. Nie wiem co siê dzieje. Mo¿e jaki¶ problem techniczny. Co robiæ potrzebuje pilnej pomocy!!! :help: :help:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:36. |