![]() |
ktore lepsze dvd + czy -
witam mam pytanko ktore plytki sa lepsze dvd czy - .A raczej na ktorych bardziej sie oplaca nagrywac zeby odtwarzacz stacjonarny nie mial kolopotow.Ktorych odtwarzaczy jest wiecej - czy +
|
Obecnie coraz więcej playerów odtwarza oba rodzaje dvdr. Na Zachodzie chyba bardziej cenią +, u nas popularny jest - . Ale sam musisz sprawdzić jaki rodzaj płytek odtwarza Twój player. Pomóc Ci może strona www.dvdrhelp.com . W każdym razie ja stawiam na markowe dvdry, w obu przypadkach.
Jabba |
wiesz markowe so drogie ja na grywam na gigamasterze i nie narzekam na to.A chodzi mi o to zeby jak najwiecej odtwarzaczy odpalao te filmy.Czyli mowisz ze lepiej nagrywac na -.Czyli pujde dzis do szefa i wymienie 24+ na 24-.Dzieki
|
no dowiadywalem sie w sklepach o starsze modele odtwarzaczy dvdstacjonarnych i jest tak nowe jak maja napisane + to odpali i tam - somy i philips tak samo a schody zaczynaja sie przy starszych modelach dvd sonego odpalaly tylko - philipsa tylko + i tu jest dylemat na co nagrywac juz sam nie wiem doradzcie mi!!!!!! Ja sobie upatzrylem odtwarzacz sltyszalem tez ze jest jakis programik ktory jak jest odpalony to plytke nagrywa jako dvd-ram jaki to programik i czy zadziala z nagrywarka neca.Mozecie podac linka to tego programiku????
http://www.consumer.philips.com/glob...tId=DVD728_021 Moze sie wypowiecie tesz co soadzicie o tym sprzecie???? Dziki za pomoc |
Cytat:
|
Cytat:
A tak na marginesie do model DVD-737 jest wzorniczo identyczny jak DVD-728 i różni się jedynie ceną (ok. 150 zł). |
to mowisz ze to dobry zakup to dvd??? a tego programu nie moge niggdzie znalesc??
|
Dobry zakup. O odtwarzane rodzaje nośników możesz być spokojny.
Jeśli chodzi o program Book Type to praktycznie po kupnie tego odtwarzacza nie będzie Ci potrzebny. Jest on przydatny tylko do starszych odtwarzaczy DVD, które nie czytały jakiegoś formatu (plusa lub minusa) |
witam a kupilem i tak soc innego bo bylo na promocji tansze o ponad 600zl http://brabork.sote.pl/go/_info/info...63&item=3#menu milego dzionka
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:04. |