![]() |
Zagubieni w czasie i przestrzeni ??? :D
Siemka!
Dzis przytrafila mi sie dosc ciekawa rzecz :) dostalem 3 maile, 2 z nich byly powiadomieniem o nowym poscie w prenumerowanej przeze mnie dyskusji na forum CDRinfo, a 1 to prywatny, niby nic nadzwyczajnego, ale jednak... :zeby: datowane sa one na 2003-11-05 (00:16), 2003-11-05 (00:26) oraz 2003-11-05 (07:14) :o 1 mail: --------------- Witaj Y@nkee_PL, Uzytkownik Forum CDRinfo.pl: [ yarosh ] odpowiedzial(a) na zaprenumerowana przez Ciebie dyskusje - Jakich komór używacie?? - w dziale Off topic. Adres dyskusji: http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...0&goto=newpost Moga juz byc kolejne odpowiedzi na ten temat, ale dopoki nie odwiedzisz powyzszej strony, nie bedziemy informowac Ciebie o kolejnych postach. Pozdrawiamy, obsluga Forum CDRinfo.pl ... 2 mail: -------------------- Witaj Y@nkee_PL, Uzytkownik Forum CDRinfo.pl: [ Zetoxa ] odpowiedzial(a) na zaprenumerowana przez Ciebie dyskusje - Alcohol 120% - w dziale Off topic. Adres dyskusji: http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...9&goto=newpost Moga juz byc kolejne odpowiedzi na ten temat, ale dopoki nie odwiedzisz powyzszej strony, nie bedziemy informowac Ciebie o kolejnych postach. Pozdrawiamy, obsluga Forum CDRinfo.pl ... dokladnie widac ze powiadomienie jest "w starym stylu" (bo teraz to inaczej wyglada ;) ) macie jakies pomysly na to co sie w ogole stalo :idea: :) PS. to juz poczta polska wydaje sie szybsza :D ^_^ |
Moja teoria: vBulletin się "zaciął" i dopiero teraz wysłał powiadomienie, Ale nie ma co się przejmować. W Polsce jeden list przesyłany byl przez 50 lat...
|
he he :) lepiej późno nież wcale :)
|
Cytat:
|
Moja teoria: ktoś cofną się w czasie, zeby zmienić terazniejszość, zobaczył włączony komputer z otwartą stroną forum i napisał te posty. ;) A kto się cofną i jakie miał intencje?? Zapytaj yarosh'a i Zetoxa :)
|
Dobre :spoko: :spoko:
pozdro |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:14. |