![]() |
film Rundown
jak wam sie podobal ? czy mozliwy nastepca terminatora ??? :cool:
|
nie słyszałem nic nt tego filmu
|
jesli chodzi o bajer ogólny to film calkiem fajny. kamien dobrze sobie radzi w filmach akcji hehe. z Rundown to bardziej lepsza komedia niz sensacja, dlatego tez dobrze im to wyszlo, film calkiem na luzie.
trafilo sie im tez pare fajnych akcji gdzie oczywiscie kamyk wszystkich bije na pysl, i mysle ze jesli nie ma nic innego w zapasie to warto by ten film obejrzec. |
Fil jest cool
a pytalem sie bio nawet sam mistrz (gubernator) tam uzyczyl swej twarzy :wow:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
hmm ten film to jakis staroc ;/ ale nie ogladalem, musialem przegapic.
update AAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa The Rundown (Welcome To The Jungle) to zmienia postac zeczy widzialem reklamy ale filmu jeszcze nie. |
Pierwszy raz o takim filmie słyszę, proszę jaśniej:)
|
Cytat:
|
dobrze powiedziane ormianin, wtedy wlasnie ten film jest super.
arni w filmie jest chyba cale dwie sekundy, ale czacha opadla jak przeszedl w filmie mowiac "baw sie dobrze" film nie jest nowoscia, lecz na DVD wszedl dopiero w ten wtorek, wiec ma ile...6 miechow ?? |
Tez pierwsze slysze o tym filmie, ale z tego co czytam to moze byc fajny, trzeba sie za nim rozejzec ;).
|
shuman co do tego dvd to chyba mowisz o polsce :>
6 miechow to duzo bardzo duzo. Dla mnie nowy film to taki ktory pojawil sie w tym tygodniu i to najlepiej w zagranicznych kinach. |
a czy ten gościu po lewej na pierwszym zdjeciu ...to nie ten sam co grał w KRÓL SCORPION ?
|
Ta to jest ten z Krola Skorpiona Rock ;) Kurcze szkoda ze tak malo wychodzi fajnych filmow przygodowych ala MUMIA lub KROL SKORPION :((( Moze ktos poda jakies przygodowe tytuly z ostatniego roku ???
|
Ten film wyszedł w USA we wrześniu, a więc racja że ponad 6 miesięcy temu. W PL wyszedł jakiś czas temu pod dennym tytułem "Witajcie w dżungli"........Nie wiem jak ten tytuł ma się do "Rundown" ale......
Główny aktor to gwiazda wrestlingu - The Rock. Film bardzo mi się podobał - szybka akcja, ciekawe momenty, elementy humoru. Dlatego też polecam ten filmik :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:18. |