![]() |
jaka moze byc tego przyczyna?
jaka moze byc przyczyna tego ze wylaczają mi sie gry same??
np.wlaczam gre (Mafia) i chodzi gdy niespodziewanie sie wylaczy i widze pulpit,lub tez komp sie zawiesi no i reset czesto sie to zdarza,niespodziewanie,przy innej grze rowniez (np. cm03-04),ale na innych raczej nie (chociaz nie jestem pewien w 100%),zrobilem system od nowa i to samo(winXP pro),zmieniliem stery od grafy i nic (moze troche mniej sie wylaczają) czasami wylaczy mi sie samemu kazaa,lub inny program. co o tym sądzicie,jakie macie doswiadczenia i czy mozecie cos mi doradzic (moze jaki program lub cos innego)?? pozdrawiam :cool: |
Co do wywalania gier, to proponowałbym przeinstalować DirectX'a :)
|
A czy te gry to są oryginalne ? :chytry:
podaj jaką masz grafikę, może trzeba zmienić sterowniki |
Cytat:
Możę proc się przegrzewa albo RAM albo karta graficzna. To daje takie objawy, na początku się odpali ale jak trochę sprzęt popiłuje to się coś przegrzewa i zwis gotowy. |
mam Radka9500 na 300W zasilaczu i to chyba to, ale powinien utrzymac bo chodzi na nim plyte glowna ,radek i dysk.
na razie mnie niestac na chiefteca ^_^ obecnie uzwyam omega 4.1 mialem juz 4.3 ,4.2 itd. pewnie przez zasilacz nie chodzi mi mafia plynnie na max ustawieniach, choc na minimlanych chodzi tak samo jak na high :chytry: |
Cytat:
|
co myslicie o zasilaczu Mode Com ISO-450P (350W)???
bedziesz wszystko chodzic na nim (radek9500,dysk 80GB,cd-rom,spawara,fdd itd.) |
A to ja mam lepszy numer:
Jak sciagam pliki Kazzą albo BS'em to mi sie komp reseci sam:p |
Cytat:
wez odpal samą kaze i zobacz czy bedzie tak samo :zeby: |
No jest tak samo zostawiam samą kazze i po kilku minutach chlas reset...
|
a procek ci sie nie przegrzewa? u mnie tak bylo, jak procek gral role piecyka :D
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:28. |