![]() |
Dokładnie to oni wszyscy boja sie o swoje stołki, bo następną kadencjie mogą się już nie załapać :D :D :D
|
Cytat:
Co do premiera to przeciez beda go wybierac z SLD. czyli i tak wielka kupa bedzie. A co do rokity itd. To za nowego rzadu nie powinno byc lepiej. Powinno sie zprywatyzowac przedsiebiorstwa, wywalic niepotrzebnych ludzi z pracy. Bo jak sie tego nie zrobi teraz to bedzie tylko gorzej. Ale wszyscy boja sie o swoje tylko ze ludzi ich przestana lubic, beda strajkowac. No lepiej miec gorpodarke jak w rosji niz strajki. |
W ogole polski rzad to jest tragedia, o Millerze nie wspominajac. W koncu jakas mysl, bo trzeba ludzi zmeiniac. Spoleczenstwo ma gdzies, ze SLD nazywac by sie mialo inaczej. Nie trzeba zmieniac nazwy, tylko te zakazane mordy. Zobaczymy jak SDPL poradzi sobei na sceniepolitycznej, jednak juz dzis nie wroze im swietlanej przyszlosci...
|
przez Pana M. większość polaków już dobitnie znienawidzi polityków bo jak można słuchać tyle kłamstw i głupot, ale dla Leszka problem nigdy nie istniał.
^_^ ^_^ jeeeeeeeezu no looodzie i dopiero 2 maja? No wiadomo Polska musi wejść do UE z należytym człowiekiem, a z pewnością ten człowiek to odpowiednia osoba na odpowiednim stanowisku :] LOL To wygląda jak dobijanie nieżyjącego. Dziękujemy już Panu... :cisza: |
może, tylko premier w polsce jest drugim po bogu.
więc jeżeli wybiorą kogoś choć trochę kompetentniejszego i mniej zadufanego w sobie, to może się uda... |
heh OBYWATEL PREMIER odchodz i już mam nadzieję cyrku nie będzie ale jak znam życie zawsze coś wymyślą bo zmiana jednego osobnika nie uczyni Polski lepszej!!
A większy bałagan w rządzi był w XXleciu międzywojennym ludzie taki cyrk aż się smutno robi. |
Cytat:
...no może za miesiąc :rotfl: |
Nie tylko ty masz tego Milera dosyć - ale i ponad 90% polaków (według sondarzu) nie może patrzeć na ten niesamowity cyrk :D :D :D
|
największa porażka rządu III RP - cyrk niesamowity, a może i jeszcze wcześniej.
Doszło do tego, że już przestali dawno wypominać co im pozostawił ostatni rząd :D Nie chce mi się wyliczać ich porażek i wpadek bo po co. Gorzej już być nie mogło. Najlepiej że Miller przyznał, że "problem Leszka Millera nie istnieje" jeeezu ąż mną rzucało. A najśmieszniejsze jest to, że sami wybraliście sobie taką ekipe cyrkową!! Bo SLD w wyborach ostatnich do parlamentu jesli dobrze pamiętam miało dużą przewagę! Ja nigdy nie głosowałem na lewice, tak zostałem wychowany itp. a teraz są skutki "czerwonych" feeee Aby było lepiej! |
Ja zamiast tego Le__cha to wolę coś mocniejszego :D ;)
|
Bo on wlasnie konczy, czyli byl do d**y.
A wracajac do tematu wiecie dlaczego akorat 2 maja odchodzi?? Bo jako premier polski po wejsciu do UE dostaje stolek w UE i zarabie jeszcze 4X tyle co w polsce, a i tak w polsce nie mala kase zarabiaja i dlatego musi poczekac do wejscia polaski do UE. Tyle u nas sie nachapal i jeszcze tam bedzie ciagnac (moze jeszcze ta cala UnieEuropejska rozp***rzy). pozdro;) |
Dlatego znamy już LESZKA :P
|
mężczyzne rozpoznaje się nie po tym jak zaczyna, tylko jak kończy...
|
Kto będzie premierem to jest sprawa "na teraz" a czy przypadkiem nie chodzi o coś więcej?
Premier nie ma teoretycznie szans na stołek "wyżej" w przyszłości. Czy "diabełek" korzystając z nieudolności ewentualnego premiera L. i jego rządu szykuje się do skoku wzwyż? "Diabełek" chce doprowadzić do sytuacji gdzie nie będzie żadnej alternatywy? :chytry: Sytuacja byłaby podobna jak przy wyborze Lecha tzn. Lechu szanse miał ale nie tak duże, koledzy zrezygnowali na jego korzyść i w końcu pozostał ON i TEN "peruwiańczyk" Ale macie rację -jest piątek- proponuję: -dla nas :piwo: -dla nich :wsciekly: |
zostal mu jednak jeszcze miesiac by wszystko jeszcze bardziej popsuc.
pamietam jak to ostatni premier w ostatnich dniach swojego rzadzenia zwalnial i odwolywal wielu tych ktorzy mu jakos podpadli. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:52. |