![]() |
czyli konkluzja... skoro cedeki microsoftu nie sa w zaden sposob zabezpieczone, zaden blad nie wyskoczyl podczas nagrywania to jezeli nagralem w trybie SAO/DAO to wszystko jest ok?
|
Cytat:
http://www.cdrinfo.pl/cdr/soft/burnd...urndrive7.php3 Można także zrobić obraz w .iso np.WinIso ,UltraIso, WinImage(?). |
??? ale dalej nie mam odpowiedzi czy jest jakas wielka roznica czymoze tak byc?
|
b4R0n^: mozesz edytowac wlasny post, nie musisz nabijac licznika :)
do takich plyt jak wymieniles wystarczy obraz zrobiony i wypalony za pomoca Nero |
aha nie dodalem ze alcohol robil image na dysku i dopiero z niego przegrywal wiec jaki tryb jest lepszy do boto walnych i zwyklych plytek dao sao bez przerywania nagrywania czy tez dao raw
|
i jeszcze jaka jest roznica miedzy RAW/ DAO a SAO/DAO?
|
A jak dalem bez odczytu subkanalow i tryb zapisu DAO/SAO to cos sie stalo czy tez moze tak byc
|
Powinno się kopiować czystym DAO RAW ,bez żadnego odczytu subkanałów :)
|
dzieki Piterniel o to mi chodzilo!
|
Windowsy nie sa zabepieczone :jezyk: . Kopiuj na żywca ;)
|
Dalej nie wiem czy reszta jest zabezpieczona...
|
Ja spotkałem się z Windows 98, który miał błedne sektory(naprawdę dużo). Robienie obrazu trwało ok.3 godz , ale po skopiowaniu wszystko działało ;)
|
Przegrywanie systemow operacyjnych...
Takie pytanie ??? ostatnio kopiowalem:
Windows 98 SE PL Windows 2000 Pro PL Windows XP Pro PL Office XP Pro PL na inne płytki. Czy jest mozliwosc za cos poszlo nie tak, czy systemy operacyjne na dyskach sa jakos chronione. Uzyłem programu Alcohol. Kopiowalem je z innych nosnikow, nie oryginalnych. :help: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:50. |