![]() |
Pomocy!!! Jak odczytac sesje z plyty??? :-(((
Nagralem zdjecia na cd ponad 200MB. Po dograniu kolejnej sesji okolo 160Mb Nero zamknal mi ta piewrwsza sesje i nie moge odczytac tych zdjec z pierwszej sesji
Jest na to jakis sposob zeby to odczytac? Po wlozeniu cd do napedu widzi mi tylko 160Mb zejetego miejsca. |
to że widzi 160mb zajętego to normalne...
(zawsze pokazuje jako zajęte pojemność ostatniej sesji) jeżeli coś pzrecholowałeś z ustawieniami to rzeczywiście dane mogą nie byc widoczne na płycie (choć fizycznie są) możesz zrobić następujący myk: jak masz system 98/me (byle nie 2000/xp/nt) to po zainstalowaniu Nero Mój komputer>cdrom (e:,f: czy jaka tam litera)>> właściwości będziesz miał dodatkową zakładkę od Nero są tam informacje o sesjach i pojemnościach każdej z nich... gdy chcesz odczytać jakieś dane z poprzedniej sesji a podczas nowej te dane (teoretycznie) usunąłeś to w wykazie sesji zaznacz tę pięrwszą i kliknij na niej 2 razy (chyba tak to się robiło juz nie pamiętam) wtedy w cd-romie bedzie widoczna tylko zawartość pierwszej (wybranej) sesji :spoko: |
|
aja też miałem taki przypadek i zrobiłem tak ------------>
w virtual cd 5.02 zgrałem płyte na wirtualną i po kliknięciu na nią na dole masz informacje o tej płycie i tam powinny byc obydwie sesje widoczne szukasz zdjeć i naciskasz prawym na zdjęcie i dajesz "extract" i wybierasz lokalizacje dajesz ok i gotowe <---------------- u mnie pomogło !!!!! |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:25. |