![]() |
"Nie do wiary" -"Robert"
Witam
Czy pamięta ktoś jak miał na nazwisko człowiek, o którym była mowa w ostatnim (niedzielnym) programie "Nie do wiary" tytuł odcinka to chyba "Robert". Dzięki Pozdrawiam |
dzwoneczki zaczyle Ci sie obracac? :o
pozdr. ;) |
:D :D :D
Nie dzwoneczki... :) |
sprawdź na stronie nie o wiary nie pamiętam adresu ale myślę że jak na wp wpiszesz nie do wiary to stronka się włączy a tam są opisane odcinki. :)
|
Jesli chcesz adres to www.ndw.v.pl
|
He, przypomnialo mi sie cos.
Po przed ostatnim "nie do wiary" - tym z dzieciakiem co zalazko przyciagal do siebie, robilem sobie jaja z panianka. Okazalo sie, ze moja tesciowa przyciaga lyzki i widelce :) serio... |
Nie uwierze, jak napiszesz, że nie próbowałeś czy nóż też przyciąga ;)
|
noz ma za ciezki uchwyt - akurat ten z ktorym prowadzilismy "badania":)
ale kilka lyzek trzyma sie na plecach bez problemu nie karzcie mi fotek pokazywac! -nie mam ich :) |
mr_spock, a gdzie fotki? :D :D :D
pozdro ;) |
NDW to kit....
"Byliśmy, nagraliśmy, nie udowodlniliśmy, przypuszczaliśmy - ale nie dokończyliśmy bo było niebezpiecznie, bo może kiedyś się wyjaśnie (a może nigdy :P)...." wpieniający program |
Co do nazwiska, to znalazłem w programie TV, ze w czwartek o 00:50 będzie powtórka, więc będe to już wiedział.
NDW to bardziej program typu science fiction niż reality TV, choć napewno też trochę ma w sobie coś z rzeczywistości. :) |
ja tam bym chciał pieniądze przyciągac :) zamiast noży...
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:43. |