![]() |
thx, dobrze wiedzieć :piwo:
|
ghost_mode - w cue masz informacje o trakach na plycie i polozeniu i nazwie pliku bin, nic wiecej
jesli plyta jest jednosesyjna to cue nie jest potrzebny, dopiero przy wielosesyjnych uklad trakow ma znaczenie w porzypadku plyt audio w cue zapisane sa miejsca podzialy na poszczegolne utwory, jezeli nie masz cue to cala plyta nagra sie jako jeden kawalek, wiec przy audio faktycznie cue jest konieczny |
Chłopaki, powiem wam coś ciekawego.
Zamontowałem dziś drugi ściągnięty obraz. Ta sama historia. Po około 15 minutach kliknąłem już tak na odwal się i poszło :) Coś niesamowitego. Może ta płyta ma coś narąbane (jakieś zabezpieczenie bądź coś w tym stylu?). Już wszystko działa. Dzięki wielkie za pomoc! :jupi: |
skoro .cue nie jest za bardzo potrzebny
to mam pytanie: jakie informacje zawarte są w .cue ???? PS czyli jak zrobie obraz zwykłych plików nagranych na dysk i wywale cue to bin powinien się bezproblemowo wypalić ? |
Cytat:
@legrooch spróbuj to zamontować w daemon tools, podejzyj ten plik programem WinIso na przykład czy tam coś wogóle jest. Być może ten obraz to fake albo jest uszkodzony. Jak zamontuje w deamon to wypal czymkolwiek. |
może głupie pytanie ale
masz odpowiedniego .cue do bina ? (na sieci jest kilka plików cue dostępnch do jednego bina i trzeba wybrać ten właściwy) :zeby: |
Problem z bin?
Próbowałem podmontować pewien plik .bin poprzez alcohol.
Alcohol twierdzi, że "płyta" jest w napędzie, ale dostać na nią się nie mogę. Mogę dodać tylko, że chodzi o grę Splinter Cell: Pandora Tomorrow CD2. (wiem, że nie powinienem pisać tego wyżej, ale już dwa razy ściągałem bina i dalej to samo.) ??? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:50. |