![]() |
Co sadzicie o nagrywarkach Ricoh?
Jak w temacie. Oplaca sie kupic MP7200A lub MP7125A ? Interesuje mnie, czy sa zywotne i dobrze pracuja. Prosze o uwagi i przemyslenia.
Pozdrowionka. |
co do 20x to dość świeży towar także nie można zbytnio sądzić czy długo pociągnie ..natomiast co do 12x to powinieneś być zadowolony (chyba że trafisz trefny model) nie radzi sobie z sd v2 ( z tego co wiem to kopia działa tylko w nagrywarce) pewnie 20x też ma ten problem ... było kilka problemów z 12 na forum ale to wszystko zależy od wielu czynników ...
kwestia rozwaenia czy za tęcenę nie kupisz czegoś konkurencyjnego u innych producentów ... ale zapewniam że jako posiadacz min. ricoha nieźle się sprawuje ...co prawda 8x ale chyba te modele wyszły Ricohowi najlepiej ;) pozdro 6 |
Jestem użytkowaniem Ricoha 7125A od stycznia br. Jestem bardzo zadowolony z niej :-) Chociaz szkoda ze nie nagrywa plyt 800 Mb ;-) pozatym same plusy }> Szczerze POLECAM
|
też jestem użytkownikiem 7125A od 10 maja :-) a w zasadzie od 10 lipca. w maju ją kupilem, wsadziłem do kompa, zepsułem kilka płytek, wyjąłem i zaniosłem do serwisu. tam leżała ponad m-c. w końcu dali mi nową i jak na razie ...niezłe palenie :-). także jak widzisz może trafić się zepsuty towar.
|
Ok. Dziekuje za uwagi. Przemyslalem sprawe i mam nowe pytanie, ale juz w nowym watku.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:12. |