![]() |
Pro¶ba do tych na górze...
a więc minaowicie chciałbym poprosic moderatorów tej strony aby podali dokładna date powstania tej stronki była dyskusja ana ten temat(http://forum.cdrinfo.pl/showthread.p...2&goto=newpost)
i chyba przydałaby sie taka informacja wiec jesłi moderatozry przychyl± sie do mojej prosby bede wdzieczny. |
Cytat:
Tak jak napisalem w tamtej dyskusji, do ktorej podales linka, bylo to na pewno w okolicach kwietnia/maja :) Zalozmy, ze kwiecien. mozemy ustalic jakas oficjalna date i uznac ja za obowiazujaca :) Wtedy co roku bedziemy tego dnia obchodzic urodziny :) A w tym roku tez sie bedzie dzialo ;) |
Cytat:
Np. darmowe piwo dla wszystkich forumowiczow :piwo: :D |
Heh ale jaka data tak by żaden z forumowiczów (aktywnych) nie miał wtedy urodzin :) by ¶więtować urodziny cdrinfo ja proponuje 13 kwiecień
|
Hmm, podobno ma sie dziac, cos misiek mnie zapraszal ale moze zapomnial :P
|
Latest news:
chyba jednak cdrinfo.pl zaczelo sie troche pozniej niz napisalem, ale to jeszcze musimy dokladnie ustalic :) ale poki co, za niedlugo i tak mamy duzy powod do swietowania - kto zgadnie jaki? ;) |
Jezeli myslisz o tym co ja mysle to faktycznie juz niedlugo.
|
co bedzie niedługo?
|
Ja wiem co będzie niedługo hmmm propozycja spotkania wielkanocnego :D heh znów będziemy próbować 2000 postów zaliczyć ;p może teraz się uda i nikt nie zamknie tematy ;p
|
Hmm, radze dobrze przypatrzec sie na glowna strone serwisu i zobaczycie o co chodzi, bardziej na lewo patrzec i w dol. Juz i tak duzo powiedzialem :P
|
Może chodzi o ilo¶ć odwiedzin na cdrinfo niedługo będzie ładna spoora liczba :)
|
BINGO paja, w nagrode dostajesz kilo bananow i skrzynke klodek:D
|
Faktycznie ta liczba to już ładna bedzie faktycznie...
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:17. |