![]() |
THX teraz mam legalną windke ;)
|
Cytat:
|
naczy pryma aprilis heh
|
o! zarejestrowalem sie. MS napisal na stronie, ze nastapila amnestia - pewnie chca pokazac ludzka twarz.
odrazu mozna sciagnac SP2 do XP... SUPER SPRAWA, DZIEKI ZA INFO.:jupi: ps. musze wszystkim znajomym rozeslac tan link :telefon: |
na jeden kawal prima aprilisowy dzis sie nacialem, wiecej sie nie dam :zeby:
MS i darmowe legalne Windowsy... buhaha :D ^_^ |
hehe 1april.com nie wiem dlaczego ale już coś czuję :D
|
A 'TU' galeria M$ produktu i jego "plusów" ;) ^_^
ps. choć nie trzeba zaglądać na tą strone - każdy może mieć w domu :) |
Cytat:
cyt: "Siem stało. Stryjeczny szfagier Billa G. Stasiek z Woźniaków oglosił, rze jego hirma sadownicza Aple (po ludzku: japko) zamiesza wykoszystać swoje glosy na walnym gromadzeniu włascicielów MikregoSofta do pszeglosowania decyzji o przeniesieniu tejsze firmy do Polski (oklice Pyszowic, k. Goszowa). Pofodem decyzji jest spszyjajonca klima dla zagramanicznych kapitolistow w naszej Ojczyśnie, którym w ramach zahenty zaproponowano wrencz, zgode generallisimusa Lepera na objencie funkcji szefa zarzondu. Akcje MS po ogłoszeniu Dobrej Nowiny osiongneły nowy, historyczny reckord: za przyjencie jednej obecny posiadacz oferuje jusz $53 i kupon na durze frytki." ^_^ |
heh, dobrze ze win 3.11 mam na orginalnych dyskietkach z licencja na 2 stanowiska :)
nie musze tyle danych wklepywac na tej stronie... |
no co Ty, "640 kB starczy kazdemu" (ramu) :D "ktos tak kiedys powiedzial :D
|
e tam linuxa do tego trzeba min 3ghz procesora i 2gb ramu i 3TB na dysku nie mam tyle :(
|
Cytat:
|
Cytat:
|
qrde longhorna nie chce przyjac :( pisze zeby sprobowac pozniej, za jakies dwa lata :(
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:05. |