![]() |
Predkosc nagrywania a jakosc
heja
zrobilem speedhacka 451@851 i mam pytanie czy jak lipna esperanze dvd-r nagram 1x to bedzie mniej bledow niz przy 2x czy 4x?? |
zawsze mniejsza predkosc to lepsza jakosc kopii ( mniej bledow itp )
|
to ma sie tak samo jak ,
bede jezdzil tylko 30km/h to nikogo nie potrace !!! wszystko zalezy czym jezdisz i na czym ! i czy znasz przepisy o ruchu DVD !! a bym zapomnial o najwazniejszym :ok: jakie masz prawko (program) :spoko: |
esperanza dvd-r 4x i nero 6.3.0.0 liteon 451@851 gs0f speedhack
|
a ja powiem tak: mialem gigamastery (rulezz po 3,20zl :)) jak nagrywalem x2 to poprostu tragedia... a jak x4 to nie bylo zadnego problemu.
tak wiec nie wiem czy wolniej znaczy lepiej... |
wiesz jak jestes w te klocki dobry to i przy predkoci 200 nikogo nie potracisz ale szana ze prtorcisz wzrasta (ilosc bledow;)) ale co do nagrywania najlpeiej x2 bo obecne nagrywarki jeszcze sa za slabe na tkaie predkosci :] niestety ;) kiedys tak tez bylo z CD-RW tteraz 99% CD-RW nagrywa bez problemow wszysko i wszedzie dodam ze moj samsung sprowadzony z niemiec ktorego jzu weymienilem bo kleknal... mial 8x8x32 i nie nagrywal wszystkich plyt obecna CD-RW pozera dokladnie wszystko ;) pozdro :P
|
Cytat:
pale x8 bez najmniejszego problemu i tak jak napisał zorg Cytat:
|
BZDURY!BZDURY!BZDURY!
Zależne to jest od no¶nika płytki , wolniej nie znaczy lepiej. Czesto jest tak ze wolniej znaczy gorzej. Można to sprawdzic programem Kprobe , ale niestety mog± to tylko posiadacze litków reszta nawet tego nie wie, ze jest gorzej!!! |
OK dzieki!!!
|
ej no ale skoro gierki na PS2 zalecaja smazyc 1x to cos w tym jest. Prawda? bo jesli w tym soniaczu jest slabszy laser to plytka nagrana 1x jest lepsza... nie krzyczcie...
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:11. |