![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Polecam wszystkim. Bawilem sie tez na diNovo i chodzi tak samo (laptopowo) |
ŁAŁ - powiem jedno na temat klawiaturki o której pisał Zbieg, że może sam sobie taką trzaśnie, a komentarze - no niezła wiązanka. Już sam sobie zamażyłem tą klawe, bo jest cudowna, a chodzi równie cudownie to raczej pewne.
A ten pierwszy zestaw za 1200 zł? Zapomnijmy.... nie ma sensu wydawac tyle kasy na TO, przynajmniej ja tak myśle. |
slyszeliscie o Logitech diNovo? TO jest dopiero wypas :) http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=9176
co jak co ale jak bede kupowal nastepna to bedzie to ta: http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=8977 - poczytajcie komentarze :) |
Cytat:
Mam BTC 5199 z "reklama" sklepu, w ktorym ja kupilem (logo i adres stronki) - taki maly bajer. Dluga spacja, duzy enter, duzy backspace, znaczek "euro". Chodzi cicho i lekko, kosztowala 25.-. |
Cytat:
|
Logitech Black Internet Keyboard za 60 zł. Fajna i stabilna klawiaturka.
|
Cytat:
nie zamieniłbym ją na żadną inną - nie lubię płaskich klawiszy, bo nie nadają sie do grania w rtcw et i ut :ysz: |
Mint szara zwykła a jaka kochana, duży enter spacja tylko mały backspace nawet nie zagłośna a cena wynosiła rok temu 20 zł :)
Pozdro |
moze nie dla ciebie bo nie chciales drogiej, ale cicha to jest najcichsza jaka moze byc, a na dodatek pisze sie na niej strasznie szybko...mowa o Logitech Ultra-X flat, kupilem bojac sie ze wydalem 130zeta na marne bo czytalem na benchmarku ze jest idealna i wogole...no i tak sie okazalo.
Polecam goraca te klawe! |
Ja mam klawe BTC Model:9000 ma już 3,5 roku, klawisze się trzymają, ale spacja nie jest już idealnie w pozycji poziomej :D Jeszcze długo pochodzi....
|
Cytat:
mam juz optyczna. kupilem ja razem z klawiatura :) a raczej zkomputerem i wtddy byla bardzo droga(110 zł) a dzisiaj taka kosztuje niecale 50 ;) a klawiature chce miec z dlugim backspacem....przyzwyzcajenie ;) ZORG fajna klawiaturka,ale chyba troche droga, a ja wolalbym bardziej cos tanszego ;) |
zorg ...normalnie kosmos ...Klawiatura dla pająka ...:)
|
|
Zorg, jezoo.. MX 900 + jakas super klawa...
nagryware dvd tez masz - skad masz na to wszystko $$ ? :) :P pozdro ;) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:10. |