![]() |
Pomocy! Cz istnieje taki program?
Który zdekompresuje czy skonwertuje film DVD na twardy dysk, ale w taki sposób aby ten był jako jeden plik widziany do odtwarzania na kompie, oraz edytowania różnymi programami. Chodzi mi o to, że gdy jeszcze nie miałem nagrywarki DVD to za pomocą programu DVDx, przerabiałem DVD na SVCD, który konwertował tak, że tworzył jeden plik mpeg2, natomiast mnie interesuje uzyskanie pliku w jakości DVD, który byłby przez playery odtwarzany.
Uprzejmie proszę o odpowiedź :help: Pozdrawiam. |
A może być DVDDecrypter i zrzut do pliku ISO? wtedy będziesz miał i jeden plik i (po podmontowaniu w wirtualnym napędzie) będziesz mógł odtwarzać w playerach ^_^
|
Po co od razu zrzucać film do jednego pliku???
Zgraj sobie ten filmik na dysk i odtwarzaj go za pomocą Power DVD, idzie bez problemu. |
Z odtwarzaniem to nie ma problemu, zrobiłem mniejwięcej tak jak tu opisaliście. Problem mam natomiast z edycją, obróbką filmu za pomocą takiego programu jak Ulead DVD MovieFactory który nie widzi takich plików a widzi tylko czyste pliki avi lub mpeg2 itp.
Pozdrawiam :help: |
no to przerob DVD do mpeg2 lub avi ale to bedzie trwac bardzo dlugo nei olaca sie...
|
Ulead DVD Workshop ma możliwość importu DVD może warto sprawdzić.
|
dajcie jakis program który nagrywa na twardy dysk do avi nie dzieląc filmu na części
|
oczyiście z kart tv
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:37. |