![]() |
Od dzisiaj nic mnie już nie zdziwi!!
|
Ale perwers :D
|
poszedł na całego ...eee każdy ma jakieś zboczenia :)
|
NAJLEPSZY JEST TEN KOMENTARZ !!!!!!!!!!
2004-04-03 11:04 Cytat:
Najlepsze jest to ze jak by policjantowi obcial to by go pewnie zastrzelili niechcacy. Taka jest prawda ze jak sie zabije osobe nie znana to sie dostaje jakies kilka latek ale zabij policjanta to cie odrazu pol polski sciga i za 1 lebka jesli przezyjesz dostaniesz tyle co za pol bloku. |
Pewnie chcial zbudowac Naglfari by przyspieszyc Ragnarok :)
Pozdrawiam O. |
Cytat:
|
HEH wiadomość miesiąca :D dam na lekcij prasowej na KOSS lub WOS jak kto woli
|
Pedofil dostanie 1 rok paki, a taki co obcinał paznokcie 3 lata...
|
nie dajcie sie poniesc:) grozi 3 lata, ale napewno tyle nie dostanie
"Przerażone dzieci bały się same wychodzić ze szkoły." - no, to rzeczywiscie traumatyczne przezycie, spotkanie takiego Mr Obcinacza :) Niedlugo uslyszymy o zboczencu ktory siedzi pod szkola, bo podniecaja go kredki w plecaku, albo o zorganizowanej szajce zlodziei drugiego sniadania. |
Hej właśnie ktoś miał rację za zabójstwo dostanie się rok(jedna babka za zabicie dziecka dostała 20h prac społecznych) (ja dostałem 2h za wbicie się na halę szkolną nielegalnie) heh a za obcinanie paznokci 3 lata heh absurd :ysz:
|
Kurde.. co to za swiat inni rabują morduja a oni sie takimi gupotami zajmują? Czy on któremus z tych dzieci cos zrobił?
|
No co chcecie czlowiek sie zalamal i tyle ;)
|
powinni go stawiac jako wzor - "kierowal sie przeslankami natury estetycznej" :)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:13. |