![]() |
Wszystkiego najlepsiejszego w tym roku wszystkim zycze
|
I nagrywarki DVD pod choin... tfu! Znaczy sie od zajaca wielkanocnego ;)
|
Ja takze, korzystajac z okazji, chcialbym zlozyc wszystkim forumowiczom Najserdeczniejsze Zyczenia Zdrowych i Pogodnych Swiat, spedzonych w milej, rodzinnej atmosferze, przy suto zastawionym stole :).
|
Nie będe się rozpisywał (no bo i tak nic ciekawego nie przychodzi mi do głowy) ale Wszystkiego Najlepszego Z Okazji Zbliżających się Świąt!!!
|
Cytat:
Świeta=Dzień wolny....................smutne ale prawdziwe. :smutny: |
No to ja rowniez dolacze sie do troche jeszcze przedwczesnych zyczen :)
Wszystkim bywalcom forum, jak rowniez Waszym rodzinom i przyjaciolom zycze jak najprzyjemniej spedzonych swiat wielkanocnych. Mam nadzieje, ze milo Wam zleca te kilka dni wolnego i naladowani pozytywna energia i doskonalym samopoczuciem wrocicie po nich do codziennych obowiazkow. Smaczenego jajka, wesolych swiat, spokojnego Dyngusa itp itd. ;) Wesolych Swiat!!! :) :spoko: |
Cytat:
niebiessska wszystkiego co piękne wesolych świąt przepraszam za wczoraj niepomyślalem masz rację... |
Noooo wlasnie....
Spokojnych Swiat spedzonych w milej, cieplej i serdecznej atmosferze....wsrod najblizszych...... Wszystkim ktorych znam osobiscie i tym ktorych znam troszke mniej.... zyczy... Niebiessska :) |
Cytat:
|
przepraszam a kiedy te święta są?? pytam bo nie wiem
|
rowniez bogatego zajaca...
odpoczynku, wesolych swiat wielkanocnych i mokrego dyngusa :) |
I ja się dołączam do życzeń.
Wszystkiego najlepszego z okazji nachodzących Świąt Wielkanocy! :) |
Ja siędo życzeń dołączam :P MOkreGo ale okrego (oblewajcie :piwo::) dyngusa hehehe :D
obrazek był już ale co tam :D niech dyngus będzie mokry :D |
Ja też kozystając z okazji chciałbym życzyć wszystkim bywalcom Forum CDRinfo wszystkiego najlepszego.
|
Smacznego wielkanocnego zająca.
Ilość załączników: 1
Witam
Z okazji zbliżających się świat Wielkiej Nocy, chciałbym życzyć wszystkim Forumowiczom i Gościom wszystkiego najlepszego, smacznego jajka oraz mokrego dyngusa :) Pozdrawiam |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:03. |