![]() |
Błąd danych (CRC) w DVD Shrink
Witam forum.
Chciałbym skopiować płytkę DVD z filmem na którym bardzo mi zależy. Niestety program DVD Shrink podaje informację o błędzie danych. Cytuję:" DVD Shrink encountered an error and cannot continue. Failed to read file "D:\". Błąd danych (CRC). W związku z powyższym moje pytanie brzmi: czy jest na to jakieś lekarstwo? Proszę o pomoc. Pozdrawiam |
Trzeba płytkę wyglansować do połysku.
|
Cytat:
|
niestety mam ten sam problem co kolega Jasienczyk a to co proponuje kolega 1stwasp sie nie sprawdza gdyz wyskakuje informacja o kotrej pisal Jasienczyk. Jesli ktos wie jak rozwiazac ten problem niech da znac. Dziekowac.
|
U mnie pomogło zainstalowanie AnyDVD.
|
Cytat:
Takie coś może mieć miejsce, gdy mielismy wsześniej na naszym komputerze zainstalowny DVD Shrink w wersji wcześniejszej i zrobilismy upgrade no nowszej i tą wersją wcześniejszą analizowalismy juz nasz film ten sam co teraz chcemy wersją aktualną. Druga możliwość jest taka, że w systemie typu WinXP tą samą kopią DVD Shrinka była robiona analiza tego samego filmu z kont róznych użytkowników. Proponuje zatem wykasować zawartość katalogu C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\DVD Shrink i uruchomic aplikację ponownie - która po pierwszym uruchomieniu po wyczyszczeniu zawartości tego katalogu poprosi nas jednorazowo o akceptacje licencji i spróbować wykonać analizę... |
crc
mam oryginał koncertu Metallici S&M druga plyta ma tez blad CRC w shrinku
dvd decrypter tez sobie z nia nie radzi , podobnie jak instant copy i podobne programy plyta jest czysciutka i nie ma zadnych zarysowan plyty posiadaja Macrovision (pierwsza rippuje sie bez problemu, druga tylko do 48% ) moze blad jednak nie lezyw shrinku ani w jakosci plyty ? podobna sytuacje mam z oryginalem koncertu Oldfielda ma ktos jakas teorie ? |
Tak jak powiedział Mbark trza płytke do połysku i powinno przejsc miałem to samo na filmie niepomagał DVD Decrypter.płytke umyłem pod wodom przetarłem i poszło bez problemu.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
zasadziu |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Tylko pochwalic :spoko: |
I oto chodzi nielegalne kopiowanie jest nielegalne ale to kazdy wie jestem tego samego zdania tak trzymac
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:43. |