![]() |
Kopiowanie p³yty DVD
Witam.
Czy ktos moglby mi powiedziec jakim programem moge zrobic obraz plyty DVD(konkretie filmu), jakim to programem moge zrobic gdyz probowalem juz Nero 6.0, Alcohol 120% i wyskoczyl mi komunikat "P³yta chroniona prawami autorskimi" jak to mozna obejsc. Prosze o pomoc. |
Cytat:
"U¿ytkowniku - zanim zapytasz - POSZUKAJ! -------------------------------------------------------------------------------- nowy u¿ytkowniku! witaj na Forum - zapraszamy do korzystania ze wszystkich jego dobrodziejstw, jednocze¶nie informuj±c o dwóch wa¿nych sprawach: a) regulamin nie jest do olewania b) unikniesz przykrych komentarzy je¶li przed zadaniem pytania wyka¿esz minimum wysi³ku i poszukasz tego o co chcesz zapytaæ - http://forum.cdrinfo.pl/search.php pozdrawiam ThanatoS Moderator" no w³a¶nie... |
lololol normalnie wymiekam :} facet zanim cie zbesztam napisze ze musisz sciagnac prog do sciagnia zabezpieczen (jst osobny DZIAL na tym forum jakbys nie wiemdzial...) np AnyDVD jeden z najlpeszych... a teraz cie zbesztam... :P:P:P <--- zbesztanie hyhy ;)
|
Kopiowanie plyt
Witam.Od dluzszego czasu poszukuje programu,ktory skopiuje mi plyte dvd z filmem na dysk twardy automatycznie przerabiajac ja na AVI.Jezeli ktos zna taki program bardzo prosze o podpowiedz.Z gory dzieki
|
Cytat:
|
Dzieki wkoncu ktos odpisal
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:15. |