Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Co oznacza twój podpis? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/co-oznacza-twoj-podpis-33419/)

woitas 09.04.2004 09:59

wydaje mi się, czy podobny temat już był?
pamiętam, że pisałem już tutaj, skąd się wziął mój podpis.

REi 09.04.2004 09:09

no więc po kolei:
Hells Gate Arrested - cytat z anime Hellsing
"Nie pitaj o błyski w niebiosach... To bogowie demonstrują swą broń." - powiedzial to jakiś starożytny filozof... już nie pamiętam kyóry ???
"Śmierć to przyjaciel który zbiera dla mnie dusze..." - wypowiedz jakiegoś psychopaty na chwile przed śmiercią na krześle elektrycznym (uznałem że pasuje do nicka) :spoko:

[EDIT]
Mam dwa nicki - REi i ClassicGOD i aktualnie używam tego drugiego.

memorando 09.04.2004 00:16

Cytat:

Napisany przez Tribunal
No wiec pewnie zaraz usłysze ze mi sie nudzi, ale tak o avatarku juz był o xywie juz był no to moze popis? Więc po prostu wpisujcie co oznacza wasz podpis. Ide pierwszy:
Mooj podpis to fragment ksżaki "Smoki Chaosu" z serii Dragon Lance pierwsze słowa w ksiazce.

hmmmwredny dla wszystkich ale niedla pewnej damy to oznacza mój popdis:)

T@dek 08.04.2004 11:09

Nic - jak wywalisz małpe to przeczytasz nazwe nosnika :spoko:

M@X 08.04.2004 01:20

1. Tytuł mojej solowej płyty nagranej w domowych warunkach, która jest już rozprowadzana w środowisku podziemnym na śląsku.
2. Skrzynka kontaktowa.
3. Sprzęt, na jakim pracuję.

Zetoxa 07.04.2004 08:11

mój w wolnym tłumaczeniu oznacza , że życie to jest .. życie :jupi:

Joe_Doe 07.04.2004 02:30

Moj odzwieciedla moje radosne i pozytywne nastawienie do swiata.

Remix 07.04.2004 00:11

Witam!

mojego chyba nie musze tlumaczuc? :)

przemo_one 06.04.2004 09:21

hu

MacGyver 05.04.2004 17:22

Jeżeli chodzi o mój podpis a konkretnie o ten cytat to mialem kiedys fotkę z autografem Richarda Dean Anderson'a (odtworca roli Mac'a jakby ktoś nie wiedział :) ) z wlasnie tym cytatem "Think First Think Fast Be Careful - Be Great!"

DreamCrusher 05.04.2004 16:32

A moj to kawalek piosenki "Portret" zespou Quio Vadis; jakis tak mi sie spodobal i wzialem ten fragment jako podpis.

paja 05.04.2004 16:18

ekchm opis nad avatarem mówi sam za siebie a pod textem to :

...tak między nami sam na sam z płytami, nic mi nie da tego co to właśnie da mi... text paktofoniki z piosenki "nie ma mnie dla nikogo" no forum o nagrywaniu płyt :)

...Stary paja wyjadacz monopola liczy, że kiedyś nad głową mu zabłyśnie aureola... Teks OSTRego trochę zmieniłem no to już sami zinterpretujcie o co chodzi ;)

Obrazki wiecie jeśli wiecie co to jest jackass to musicie wiedzieć że jestem fanem owego programu ;) jak słyszę theme z jackassa to normalnie uśmiech się na mojej twarzy maluje :) więc dałem uśmieszkki jackassowe !!

tak jak z avatarem to i z podpisem zastanawiem się czy zmienić

Patrixs 05.04.2004 12:55

Paul Van Dyk to taki wykonawca.
LG to firma zajmująca się prdukcją sprzętu komputerowego i AGD :)
A ten fragment, to tekst z piosenki :)

mr_spock 05.04.2004 12:51

Poprzedni - pies Łajka... prawdziwy bochaner zwiazku radzieckiego!

A obecny... hmmm, czesto mam w glowie szym skrzydel mew ;) a pozatym sam zrobilem to foto pierwszego dnia wiosny tego roku :)

jasut 05.04.2004 11:10

DISCE PUER to w tłumaczeniu na nasz ojczysty UCZ SIĘ CHŁOPCZE. To tak na wszelki wypadek gdybym zapomniał, że nie jestem alfą i omegą.
Szacunek wszystkim :spoko:

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:42.