![]() |
Nowe promocje internetowe w TPSA
Kilka dni temu rozmawialem z jakas osoba z TPSA i dowiedzialem sie (przez przypadek), ze od maja maja zostac zaproponowane jakies nowe uslugi zwiazane z internetem i ogolenie nizsze oplaty (rowniez ze wzgledu na obnizenie Vat-u). Moze ma ktos z Was jakies dokladniejsze informacje na ten temat? W polowie kwietnia prawdopodobnie bede sobie zakladal lacze radiowe, wiec moze jednak warto sie jeszcze dwa tygodnie wstrzymac?
|
Ja bym się wstrzymał do maja. Zauważ że większość promocji kończy się z ostatnim dniem kwietnia. Od maja niższy będzie VAT a po rozmowach z ludźmi z Telepunktu dowiedziałem się że Neostarada Light coś im się cieniutko sprzedaje. No i w końcu przydałaby się kolejna obniżka cen na Neo 512!!
|
Spokojnie, spokojnie. Obniżka jak i podwyżka obejmuje każdego bez względu na umowę czas określony<->nieokreślony. Masz 30 dni na złożenie wypowiedzenia lub zgadzając się na nowe warunki jej nie składanie.
Cena VAT'u wpływa na cenę usługi automatycznie. Podpiszesz teraz czy nie i tak Cię to będzie dotyczyć. Zresztą promocje w TPSA są krótkotrwałe z reguły jednomiesięczne. W kwietniu np dodają Call OF Duty w marcu tego nie było a w maju... kto wie. Z czekaniem nie zrobisz niestety takiego interesu jak zakup 2ton cukru:) |
...no nie powiem ze przaydaloby sie obnizyc cene za 512/128 :(
Bo 149zl to nie jest malo. Ja odpukac musialem dzwonic tylko raz - wtedy gdy ip`eki dodawali i musieli mi podac nowe DNS`y...a kumpel z Lodzi to przez 2tyg, prawie codziennie dzwonil,wiec ja nie narzekam narazie na jakosc,ale nie chodzi o to. Wprowadza promocje ze np. bedzie neo za 129zl i co z tego...w lipcu spowrotem bedzie 149zl np. Mogliby zrobic neo 1Mbit za np. 200zl a neo zwykle 100-129zl |
Cytat:
Osobiscie wydaje mi sie, ze zlikwiduja limit w Neo 128, bo z tego, co sie dowiedzialem, najwiecej osob wlasnie z tego wzgledu rezygnuje z uslugi. |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:07. |