![]() |
702>703
Podobno na płyte 700 mb ma wejść 703.1 mb. Tymczasem mi nie wchodzi nawet 702 mb. Mam nagrywarkę LG 52X model GCE-8524B, Nero 6.3.0.3, system Win XP. Nie wiecie jak można ten problem rozwiązać?
|
A na jakich płytkach wypalasz???
|
Mi nawet na Verbatima 700MB słynnego w teście przepalania wchodzi 840 albo 860 MB nie pamietam. Sprwadź ile się zmieści w teście przepalania w Nero CDSpeed, później odpowiednio ustaw w opcji overburning. Przeważnie na 700 wchodzi ok 720 MB
|
wlacz overburning, ustaw np. na 82min. ;)
|
muzyki wpalisz ponad 800 z overburningiem,z danymi gorzej :(
|
Overburning przestawiłem na 99 min, a i tak nie chciał wypalić. Używam płyt Esperanza 700 MB 80 Min. W teście przepalania w Nero wyszło 87 min. Nie wiem ****a jakim cudem.
|
Ej no ludzie pomóżcie!
|
ej no spokojnie!
jaki ci wyswietla komunikat? i wez sprobuj moze z wersja 5.5.10.56 lub 6.3.1.6 |
No mówi że na płycie nie ma tyle miejsca. Próbowałem 5.5.9.14 i jest to samo.
|
no to chyba jednak nie masz wlaczonego overburningu
powinien wyskoczyc komunikat ze nie ma miejsca i czy wykorzystac overburnimg pamietaj ze trzeba wypalac w DAO |
Chłopaki mają rację!! :mruga: Jak włączysz overburning i jeśli Twoja nagrywarka obsługuje go, to w trubie DAO musi się nagrać - słowem - nie ma bata!!! :zeby: Jak już na forum pisałem, udało mi się nagrać 1002 Mb na Esperanze 870, w mode 2 oczywiście :jupi:
|
wszystko dobrze juz. zapomnialem napisac. pomoc juz jest zbedna.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:13. |