Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne CD (https://forum.cdrinfo.pl/f2/)
-   -   Prośba o opis instalowania CDRW (https://forum.cdrinfo.pl/f2/prosba-o-opis-instalowania-cdrw-33452/)

bobas 06.04.2004 19:52

Dokładnie Vizzi...u mnie jest to samo ale dzieki forum dowiedziałem sie gdzie mam seriala ;)
Pozdrawiam

VIZZARD 06.04.2004 17:41

Pewnie Ameryki nie odkryję ale podepnę się pod wypowiedź kodzia - rzeczywiście instalując i montując niedawno pudełkową wersję 52327S i NeroExpress - program nie zapytał o żadnego seriala - chociaż wcześniej próbowałem go poszukać przeświadczony że tak właśnie będzie. W tym przypadku nie było potrzeby wpisywania numeru - chociaż teoretycznie powinno tak być.

Dodam jeszcze że była to wersja Nero z serii 5.5.x.x

bobas 06.04.2004 16:35

Ja mam naklejkę na pudłku od nagrywarki ......S/N i tam jest numer.
Pozdrawiam

kodziu 06.04.2004 15:22

A ja dostałem nero 5.5.9.9 z nagrywarka LG gce8481b i rzadnego serila nie było.
Gdzie jest ten s/n??

bobas 06.04.2004 14:42

hmmm....skoro również dobrze bedzie nagrane przy predkosci x4 jak i przy x1 to po co czekać dłużej skoro może być krócej ;)
Co do programu ...kurka mam dylemat ale jednak wolałbym chyba pełne Nero :( a zresztą po co mi pełne skoro na tym programiku też całkiem fajnie chodzi tylko ten interface taki za prosty :)

nimal 06.04.2004 14:35

zalezy na czym ci bardziej zalezy - czy na funkcjonalnosci czy na legalnosci - wybor jest Twoj

a co do predkosci - I BARDZO DOBRZE! nagrywanie z nizsza predkoscia spowodowalo by zwiekszenie ilosci bledow na plycie wiec nie jest polecana, wg opini wiekszosci optymalna predkosc spawania oscyluje miedzy 16 a 32, ja osobiscie pale audio na 16, soft na 32 (spaware mam 52)
nowych nagrywarek nie zmusisz do pracy z predkoscia nizsza niz 4x niezaleznie od uzywanego oprogramowania, jesli nawet w jakims da sie wybrac 1x to i tak nagrywac bedzie sie 4x

bobas 06.04.2004 14:28

No to tez dziekuję za kolejne witki :)

A czy warto sie kłopocić pełnym Nero czy pozostac przy Expressie Jak sądzicie ???
Martwi mnie jedynie...nie wiem czy jest to zwiazne właśnie z programem ale nie mogę wypalić płytki Audio z prędkością x1 mam tylko 4,16,32...

nimal 06.04.2004 13:10

i ja tez do powitan sie dolaczam :)
tak, s/n to wlasnie serial number :)
co posiada nowsza wersja? obsluge nowych nagrywarek i naprawione pare drobnych bugow (zlosliwi dodaja, przewaznie zgodnie z prawda, ze nowe wersje naprawiaja stare i dodaja nowe bledy ;) ) wiec aktualizacja nie jest konieczna, ale moze byc zalecana, jesli natrafisz na jkikolwiek problem
czy masz pelne nero czy tylko express to zalezy od numeru seryjnego - jesli zaktualizujesz to nadal bedziesz mial express, zeby miec fula musilbys zmienic tez numerek, ale to juz nie jest legalne...

bobas 06.04.2004 12:11

Zaiste mam nero ale express i nie ma on wiele wspólnego z Nero jakie znam. Obecnie mam wersje 5.5.10.53 i nie wiem czy ma sens ściąganie nowszej wersji ???

Co posiada nowa wersja a nie posiada 53 ???

Co do seriala to do płyty nic nie było dołączone no chyba że chodzi o numerek na pudełki S/N: ................. ???

I dzieki za gorące powitanie ;)

Y@nkee_PL 06.04.2004 11:22

no no, jakie cracki i seriale, dostales nero razem z nagrywarka, a wiec numerek tez musiales dostac, w ten sposob masz prawo do darmowych aktualizacji tego pakietu, tylko pamietaj o jednym, dostales nero 5.5 to mozesz tylko ta serie aktualizowac, numerki z nero 5.5 nie pasuja do nero 6 ;)
sciagnij Nero 5.5.10.56, po zainstalowaniu i uruchomieniu po prostu wpisz otrzymany z nagrywarka numerek :)

ps. no i oczywiscie witamy w gronie palaczy 8) :D

nacuna 06.04.2004 01:19

Cytat:

Napisany przez bobas
ooo a nie jest to czasem wersja demo ???

Tak zgadza sie, jest to wersja demo. Ale jak kupiles nagrywarke to powinnienes dostac oprogramowanie. Zreszta od czego mamy cracki lub seriale?:P

bobas 06.04.2004 01:08

Cytat:

Napisany przez nacuna
A po co tak sie meczyc? Nie lepiej wejsc na cdrinfo.pl i z tamtad sciagnac najnowszy program do wypalania plyt - Nero z polskim pakietem jezykowiem? Zajmuje kolo 25mb!

ooo a nie jest to czasem wersja demo ???

nacuna 06.04.2004 00:08

A po co tak sie meczyc? Nie lepiej wejsc na cdrinfo.pl i z tamtad sciagnac najnowszy program do wypalania plyt - Nero z polskim pakietem jezykowiem? Zajmuje kolo 25mb!

bobas 05.04.2004 21:26

ok dzieki.

Y@nkee_PL 05.04.2004 20:51

wystarczy samo Nero zainstalowac i bedzie smigac :D
a jesli chodzi i dwie pierwsze pozycje, to to sa jakies narzedzia (mozesz zainstalowac jak chcesz), internal - dla nagrywarki wewn., external - zewn. ;)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:22.