![]() |
zwiecha systemu podczas nagrywania
Zglupialem totalnie: poczas nagrywania plyt mniej wiecej w polowie plyty system zamiera, nagrywarka zachowuje sie jakby wlaczyl sie burn proof, ale nic dalej sie nie dzieje - cicho glucho.
Najgorsze ze wczesniej mialem to samo ze zwykla nagrywarka CDRW LiteOnem - stwierdzilem ze sie zepsula bo wczesnije nic nie bylo i wymienilem na LiteOna 851S i tu cholera to samo ??? najgorsze ze teraz mam swiezutki system i wciaz zamiera - moze nie na kazdej plycie ale na co 3 zarowno dvd jak i cd. Mial ktos podobny problem? Bede wdzieczny za info, pzdr Stars System WinXP SP1 na Athlonie 2000XP, 256DDR, Maxtor 80GB 133Ata 8MB bufor, LiteOn LDW 851S, Gigabyte Ga-7N400 |
miałem tak ale w tedy miałem uszkodzon± jedn± szyne IDE. Podłaczyłem pod drug± ale tez nie działało. Więc zresetowałęm Bios. I teraz pali elegancko.
|
No wlasnie ja tez podejzewam ze cos z IDE - poniewaz mam nForce'a wiec zgodnie z czyjas sugestia odinstalowalem sterownik IDE SW z pakietu nForce drivers - zobaczymy. A jak doszedles do tego ze to szyna jest walnieta?
pzdr Stars |
oprócz tego jeszcze może być wina kijowego zasilacza...
|
Cytat:
pzdr Stars |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:01. |