![]() |
Szybko właczci e TV!
Włączcie TV na TVN tam Skiba razem z qumplem podgladają jakies panieny a barcisiowi zżucili ruska na podwórko wiec ogladajcie tera są reklamy to wąsciwie wsio.
Pozdro |
nie mam TV...
|
Cytat:
|
hehe... niezle, skibe tak wyrolowac... :D :spoko:
a jak sie tlumacyzl ze to nie jego, ze tylko wyszedl sie przewietrzyc ^_^ |
Mamy Cie! jak mniemam :) W sumie podobno fajny program, musze w koncu jakis odcinek obejrzec :)
|
o kurfa zapomnialem obejzec "mamy cie" fuck.
dobrze ze kiedys powtorki leca. |
Cytat:
|
Cytat:
powaznie nie mam TV, nie ogladalem TV juz chyba ze 3 tygodnie a jak ogladam to jakies 1h dziennie... nudy same leca, a jak cos ciekawego poleci to pozno w nocy, albo w tym samym czasie na polsacie puszcza jakies durny film o tym jak to Mike chce pomscic smierc Ildony... no a ze moj tato lubi takie filmy to szybko zmykam spac... |
Hm.. rzeczywiscie ten odcinek Mamy Cie byl super :) Artura Barcisia tez fajnie wkrecili :D :) jakby co to polecam obejrzec replay :D
pozdro ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Skiba to bardziej aktor, na scenie i w TV jest taki elokwetny luzak, wszysko ma w d... dowcipami sypie, a jak go w takiej sytuacji zlapali to panikowal.
Te powiedzonka to tez jedno i to samo od wielu lat... wiem, bo interesowalem sie kiedys, sluchalem big cyca, chodzilem na koncerty itd (jak grali jeszcze dobar muze) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:30. |