Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Szybko właczci e TV! (https://forum.cdrinfo.pl/f5/szybko-wlaczci-e-tv-33490/)

Tribunal 06.04.2004 20:50

Szybko właczci e TV!

Włączcie TV na TVN tam Skiba razem z qumplem podgladają jakies panieny a barcisiowi zżucili ruska na podwórko wiec ogladajcie tera są reklamy to wąsciwie wsio.
Pozdro

Edwardo 06.04.2004 20:54

nie mam TV...

Patrixs 06.04.2004 20:56

Cytat:

Napisany przez Edwardo
nie mam TV...

:D :D :spoko:

Y@nkee_PL 06.04.2004 21:09

hehe... niezle, skibe tak wyrolowac... :D :spoko:
a jak sie tlumacyzl ze to nie jego, ze tylko wyszedl sie przewietrzyc ^_^

andrzejj9 06.04.2004 21:11

Mamy Cie! jak mniemam :) W sumie podobno fajny program, musze w koncu jakis odcinek obejrzec :)

barraqda 06.04.2004 22:27

o kurfa zapomnialem obejzec "mamy cie" fuck.

dobrze ze kiedys powtorki leca.

czero 06.04.2004 22:45

Cytat:

Napisany przez barraqda
o kurfa zapomnialem obejzec "mamy cie" fuck.

dobrze ze kiedys powtorki leca.

Tez przegapilem :(. No nic, trzeba bedzie powtorki wysledzic ;)

Edwardo 07.04.2004 00:57

Cytat:

Napisany przez Patrixs
:D :D :spoko:

powaznie nie mam TV,
nie ogladalem TV juz chyba ze 3 tygodnie a jak ogladam to jakies 1h dziennie...
nudy same leca, a jak cos ciekawego poleci to pozno w nocy, albo w tym samym czasie na polsacie puszcza jakies durny film o tym jak to Mike chce pomscic smierc Ildony... no a ze moj tato lubi takie filmy to szybko zmykam spac...

Smartek 07.04.2004 07:22

Hm.. rzeczywiscie ten odcinek Mamy Cie byl super :) Artura Barcisia tez fajnie wkrecili :D :) jakby co to polecam obejrzec replay :D
pozdro ;)

Ormianin 07.04.2004 08:24

Cytat:

Napisany przez Edwardo
powaznie nie mam TV,
nie ogladalem TV juz chyba ze 3 tygodnie a jak ogladam to jakies 1h dziennie...
nudy same leca, a jak cos ciekawego poleci to pozno w nocy, albo w tym samym czasie na polsacie puszcza jakies durny film o tym jak to Mike chce pomscic smierc Ildony... no a ze moj tato lubi takie filmy to szybko zmykam spac...

popieram! Ja zawsze slucham tylko radia... i siedzie przy kompie... TV wlaczam tylko dla jakiegos filmu, w piatkowy wieczor ktory wyporzyczam w miejscowej videotece

andrzejj9 07.04.2004 09:46

Cytat:

Napisany przez Ormianin
popieram! Ja zawsze slucham tylko radia... i siedzie przy kompie... TV wlaczam tylko dla jakiegos filmu, w piatkowy wieczor ktory wyporzyczam w miejscowej videotece

Kurcze, widze, ze coraz wiecej osob przestaje ogladac telewizje. Ja tez do nich naleze, nie liczac od czasu do czasu (ale na pewno nie co tydzien - predzej co miesiac) jakiegos filmiku na TVN w piatek wieczor, to nie ogladam kompletnie nic. Nawet na komputerze filmow nie chce mi sie ogladac, mimo, ze z akademikow przynosze tego co chwila pelno. Tylko zbieram, bo ogladac jakos mi sie nie chce. No nie, dwa dni temu obejrzalem sobie Brother Bear Disney'a i musze przyznac, ze nawet mi sie podobalo :)

mr_spock 07.04.2004 12:21

Skiba to bardziej aktor, na scenie i w TV jest taki elokwetny luzak, wszysko ma w d... dowcipami sypie, a jak go w takiej sytuacji zlapali to panikowal.
Te powiedzonka to tez jedno i to samo od wielu lat... wiem, bo interesowalem sie kiedys, sluchalem big cyca, chodzilem na koncerty itd (jak grali jeszcze dobar muze)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:30.