![]() |
PLATINUM DVD+R 4,7GB x8
PLATINUM DVD+R 4,7GB x8 - jak się nagrywa na tych płytkach??? czy ktoś nagrywał x8 czy lepiej wolniej?
|
Cytat:
|
U mnie na Liteon'ie 812s nagrywaja sie bez problemow z 8x :)
BTW. Gdzie na Slasku mozna kupic te nosniki no i za ile ?? (ostatnio kupowalem w Krakowie na gieldzie) |
no ja wlasnie od jutra będę miał 812s i się rozglądam za płytkami na czym nagrywać. nagrywam na dvd filmy w divxach i mam złe doswiadczenia ze słabymi płytkami nagrywanymi x4. predkosc x4 generalnie mnie zadawala, ważne żeby nie miec potem niespodzianki po pewnym czasie że filmy z płytki sie nie kopiują. a wolniejsze nagrywanie daje dobre efekty nawet na słabszych płytkach. i to platinium mi sie wydaje dobrym wyborem do nagrywania x4. a może możecie polecic cos innego do archiwizacji divxów na płytkach dvd? (jak pisałem chcę nagrywać na liteon 812s x4)
|
hmhm w poscie o nosnikach wrzucilem test tego 8x na mojej 451@851 nagranej z 8x - PI=8 max chyba bylo wiec super :D poszukaj tam
|
ah ten post o nośnikach:D
2 dni juz go czytam i pewnie jeszcze 10% nie przerobiłem - dlatego ten post puściłem ^_^ ;p :podbite: fajne mordki są na tym forum - podoba mi sie tu ;) :piwo: :piwo: :piwo: :spoko: :spoko: :spoko: :jupi: :jupi: :jupi: |
jakosciowo lepiej wypadaja u mnie platinumki od ricoha niz verbatimy 4x od TYC
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:44. |