Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   NWN poradnik (https://forum.cdrinfo.pl/f5/nwn-poradnik-33517/)

kodziu 07.04.2004 16:09

NWN poradnik

Czy mógłby mi ktoś przesłać poradnik do NWN:shadows of udertide oraz NWN:hords of underdark?? Szukam tego poniwaz chciałbym wykonąc wszystkie zadnia i zdobyc jak najwiecej doświadczenia.
Nigdzie nie mogę tego znalezc a na gry-online jest to płatne.
I gdyby ktos mial np. z tamtąd to mógłby mi przesłać na maila: kodziu13@o2.pl
:piwo:

onmagarol 07.04.2004 17:01

Zobacz tu:
http://www.gamebanshee.com/neverwinternights/

Pozdrawiam
O.

kodziu 07.04.2004 18:54

A coś po polsku???

cana 07.04.2004 20:45

na drugiej płycie HoU jest alles to co na gry- online i to do wszystkich trzech części a i tak skończysz na circa 28-29 poziomie i jedyna możliwość zbliżenia się do magicznego 40 w grze solo to powtórzenie całego nwn / za pomocą demonicznej ręki jest to mozliwe/ jeszcze raz ( co własnie czynie bom ciekaw jakie dopałki atutowe dalej są podczas gry tacerzem cieni 7+ poplątanym z łotrzykiem 2x levelowym :) i co tak naprawdw dają )

pozdro

kodziu 08.04.2004 09:22

Do Cana!!!
A czy mógł byśmi przesłać to na maila bo tej płyty nie posiadam. Gdzieś mi wsiąkła...

cana 08.04.2004 12:41

0. ok :)
1.a ile Ci skrzynka na raz wytrzyma?
2. walcz solo to więcej pkt załapiesz /rada do SoU bo w HoU pomocnicy się przydają i bez nich brak by było paru zawodowych textów ;) /
3. na koniec SOU to czego nie nosisz na sobie SPRZEDAJ bo i tak na początku HoU jakiś ****** drow alles Ci zapier***, ale swój noszony sprzet odzyskasz / ja nie odzyskałem z tego co nosiłem "tylko" tarczy i trutnia+4 ale to mała strata bo szybko znalazłem lepsze/ tylko że ciut późno (jakos tak pod koniec pierwszego aktu lub na początku drugiego jak dobrze pamiętam
4. najwyższe ceny daje drow a nie dżin, bo ten to zdzierca jak mu coś sprzedajesz
5. w 3 aktcie gry w HoU przygotuj się przed wyjsciem do Canii /8 krag piekieł/ i sprzedaj złomy by mieć tak z 2000000 kasy na prawdziwe imiona bo nie bedzie poza zdziercą dżinem komu tego złomu znalezionego a nie używanego sprzedać

pozdro

kodziu 08.04.2004 14:06

Sciagnąłem sobie juz do NWN: shadows of undertide i jestem w jakiejs oazie.
Dalej szukam poradnika do hordes of undertide i gdybys mogl mi przesłać na maila.
Spokojnie w jednym liscie okolo 4mb wiec jakby co to mozna podzileic.
Z góry dzięki.

Tribunal 14.04.2004 19:14

Kodziu chyba hordes ofunderdark?

kraluk 14.04.2004 19:18

A kuknij tu:
http://gry.wp.pl/core.html?filtr=0,0&x=solucje,1,14

I tu:
http://www.gry-online.pl/S024.asp?ID=258

Pagerus 15.04.2004 14:00

Podoba mi się fakt umieszczenia wszystkich poradników na CDku dołączonym do HOTU - bo znając życie nigdy nie zdecydowałbym się na zakup ich z serwisu Gry-Online...
A tak jak człowiek utknie albo co to zawsze może się wspomóc :)
Może mi ktoś wyjaśnić o co chodzi z tymi prawdziwymi imionami? - bo nie bardzo wiem o czym mówicie... :(

kodziu 15.04.2004 14:13

Ja też nie zabardzo rozumiem o co wam łazi z tymi imionami. Może ktoś wyjaśni??

cana 15.04.2004 15:47

znająca imiona /prawdziwe imiona/ moze wam za kase podac wcześniej wymienione imiona i za ich pomoca np można zmusić mefista do smierci albo diabelstwo do oddania kasy a paladynke i zabójczynie do wybaczenia win i tym podobne
aha to o czym wyzaje napisalem jest do hord z podmroku

a co do poradnika :).....

pozdro
ps tancerz cieni 15 i łotrzyk 21 :) a przy smoczkach to już pisze że skala trudności spacerek :)

Franc 15.04.2004 18:21

Cytat:

Napisany przez cana
znająca imiona /prawdziwe imiona/ moze wam za kase podac wcześniej wymienione imiona i za ich pomoca np można zmusić mefista do smierci albo diabelstwo do oddania kasy a paladynke i zabójczynie do wybaczenia win i tym podobne
aha to o czym wyzaje napisalem jest do hord z podmroku

a co do poradnika :).....

pozdro
ps tancerz cieni 15 i łotrzyk 21 :) a przy smoczkach to już pisze że skala trudności spacerek :)

Starczyło Ci kasy na wszystkie prawdziwe imiona? Ja właśnie wylądowałem w piekle i mam około miliona,

P.S. Gram mnichem 26 poziom, czary nie robią na nim wrażenia (prawie), wymiata wszystko, żeby było śmieszniej najwięcej kłopotu sprawiła mi walka z przywódczynią drugearów na wyspie Twórcy golemów (skala wyzwania - spacerek)

cana 15.04.2004 19:06

@Franc, największa jazda dopiero przed tobą , pamietasz Grimsława? no to on i zabójczyni( cw sumie to cienka ale bardzo upierdliwa bo ciągle ta niewidzialnosc i wq... texty i musiaęłm się nabiegać aby ją zabić) i licz Belphegor? oraz Maugrim i duzy minotaur badą czakali na Ciebie oo wyjściu z jamy mimika, a co do kasy to starczylo / miałem dobry save :) bo za pierwszym razem miałem alles w towarze a tylko jakieś 500 k w złocie /
a co do tej pani na wyspie golemów to prawie luzik /oberwała parę razy ( no moze ciut więcej niż pare razy:) ) krążąca gwiazdą umagicznioną na maxa (fartownie obrażenia były prawie maxymalne) i jej przeszła ochotą na zycie ( a mój tancerz otulił się wcześniej cieniem i paroma czarami ochronnymi a że dodatkowo ma niezłe stałe przyspieszenie oraz zręczność i opcje obronne na wysokim poziomie to nie było to wcale trudne szczególnie ze część uwagi odciągneła drowka ( trzeba było ją później wskrzeszać) i przyzwany cień (zdolnośc klasowa tancerza cieni) )
aha oczywiście grałem na najwyższym poziomie trudności

pozdro

Franc 17.04.2004 19:23

Cytat:

Napisany przez cana
@Franc, największa jazda dopiero przed tobą , pamietasz Grimsława? no to on i zabójczyni( cw sumie to cienka ale bardzo upierdliwa bo ciągle ta niewidzialnosc i wq... texty i musiaęłm się nabiegać aby ją zabić) i licz Belphegor? oraz Maugrim i duzy minotaur badą czakali na Ciebie oo wyjściu z jamy mimika, a co do kasy to starczylo / miałem dobry save :) bo za pierwszym razem miałem alles w towarze a tylko jakieś 500 k w złocie /
a co do tej pani na wyspie golemów to prawie luzik /oberwała parę razy ( no moze ciut więcej niż pare razy:) ) krążąca gwiazdą umagicznioną na maxa (fartownie obrażenia były prawie maxymalne) i jej przeszła ochotą na zycie ( a mój tancerz otulił się wcześniej cieniem i paroma czarami ochronnymi a że dodatkowo ma niezłe stałe przyspieszenie oraz zręczność i opcje obronne na wysokim poziomie to nie było to wcale trudne szczególnie ze część uwagi odciągneła drowka ( trzeba było ją później wskrzeszać) i przyzwany cień (zdolnośc klasowa tancerza cieni) )
aha oczywiście grałem na najwyższym poziomie trudności

pozdro

Faktycznie, to spotkanie z Grimslawem to najlepsza bijatyka w grze (a przynajmniej do tej pory), kluczem do zwyciestwa było szybkie "wyłączenie z gry" Maugrima - ten kapłan miał chyba z setkę zwojów leczących, a co do kasy mam już ponad półtora miliona, w piekle nieźle płacą.
Szkoda że końcówka jest juz bardzo blisko

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:38.