![]() |
Baaardzo pilnie potrzebne odgłosy burzy...[please]
Bardzo pilnie poszukuje odg***322;os***243;w burzy i bij***261;cego zegara (no wiecie taki jak wybija o r***243;wnej godzinie). Je***347;li cokolwiek macie to walcie na PW (najlepiej pliki mp3 bo mam modem). A mo***380;e jakie***347; linki do strony z takimi odg***322;osami??
Jeszcze raz prosze o szybko***261; odpowied***378; |
wiem ze jedna piosenka Evanesence z plyty "origin" ma dlugie wstawki burzy...
|
|
Cytat:
Google - już szukałem wcześniej i nic (co wpisać w wyszukiwarce bo jakoś nie moge znależć) Mimowszystko dzięki :piwo: Może jeszcze jakieś linki?? |
Cytat:
|
Witam, mogę coś podrzucić, ale niestety jako *.wav a nie mam możliwości w tej chwili przekonwertować
Pozdr. :) |
Innym rozwiazaniem, chociaz nie wiem, czy sprawa nie jest zbyt pilna, zeby tak to zrobic, moze byc po prostu kupienie sobie takiej plytki w sklepie. Kompakty z muzyka relaksacyjna (bo odglosy burzy do takiej sa zaliczane) sa naprawde niedrogie i za 6 - 10 zlotych spokojnie bys taka znalazl. Ale nie wiem, czy tak, gdzie mieszkasz, byloby to latwe. Mogloby tez wymagac troche czasu. W kazdym razie zastanow sie nad takim rozwiazaniem.
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Jeśli chodzi o burze....
Tym co mają karty SBLive, wyda się im to znajome :) |
ten zip jest uszkodzony !
|
ściągnij flashgetem albo innym ściągaczem. IE uszkadza archiwa nie wiadomo dlaczego.
|
Dzięki wszystkim za pomoc. Dźwięki bły mi potrzebne do "Misterium męki Pańskiej" przedstawianego w Kościele dziś o 22. Kolega zgubił płyte z przygotowanymi wcześniej dźwiękami i dał znać kilka godzin przed wszystkim (swoją drogą coza człowiek :) ) . Posklejałem troche tych plików (wyciąłem z także z kilku filmów, połączyłem i gralo :spoko: ).
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:13. |