![]() |
Witam!
to prawda teraz wiecej zajmuja :) ale mnie to nie przeszkadza, bo mam sporo miejsca :) ale nadal nie wiem jak moge latwo skopiowac adres SWF |
Cytat:
zauwaz, ze teraz twoja kolekcja zdecydowanie powiekszyla swoja objetosc ;) wystarczy ten playerek wrzucic do katalogu np. WINDOWS, raz odpalic i juz wszystkie pliki swf beda z nim powiazane :) |
Witam!
Jankes fajny ten program juz sobie wszystkie moje swf przekonwertowalem :) Ma tylko jedna wade... jak wpisuje sie URL to trzeba bezosrednio wpisac adres do pliku SWF, bo on nie wyszukuje takich plikow w danej witrynie... i tu musze uzywac FlashSavera'a zeby zdobyc adres swf, ale z kolei we FlashSavarze nie da sie skopiowac linka i musze go kurde przepisywac... no ale zawsze to jakis sposob :) |
Dzięki Y@nkee, właśnie tego szukałem. Mam jeszcze jedno pytanie, czy da się zrobić to odwrotnie tzn. z pliku EXE do SWF?
|
Ilość załączników: 1
otworz za pomoca playerka, ktory zamiescilem w zalaczniku, potem File > Create Projector... ;)
PS. nie dziala w przypadkach, gdy plik swf jest zabezpieczony |
albo zassac na dysk teleportem
|
wystarczy jak swf otworzysz przez Flash'a i zapiszesz jako exe... [chyba], w ostatnim Expercie był jakiś programik związanym z zapisywanie flashowym elementów stron... może da się zapisywać jako exe..
|
SWF na EXE - da się???
Czy można jakoś przekonwertować flasha w formacie SWF na EXE albo odwrotnie??
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:50. |