![]() |
Zarobić kase ?
Witam serdecznie. Może wiecie jak łatwo zarobić kase ? Jakieś sposoby na dobry szmal :)
Tylko proszę bez wygłupów Pozdro |
wiec ja calkiem powanie zaproponuje ci BANK MAILS
calkiem fajna firma placi za czytanie maili i klikanie w bannery, maile po 6, 12, 18 centow jest ich dosc sporo tak ze dziennie mozna zarobic od 1 do 2 $ (8zl) maja juz 12.000 userow i wyplacili ponad 6,500$ wiec mozna im zaufac Ta firma oferuje jedne z najwiekszych (realnych do osiagniecia) zarobkow w sieci ale jest anglojezyczna (wysylaja pieniadze polakom). Jesli jednak w ogole nie znasz angielskiego i jestes pewien ze nawet z moja pomoca sobie nie poradzisz zajrzyj do mojej stopki :) jezeli byliby jacys chetni na pytania chetnie odpowiem na GG: 2242858 |
Wole coś innego (bawiłem się już w to, ale jakoś nigdy nie wychodzi ;P)
|
Ja znam sposób na zgarnięcie dużej kasy: uczyć się ile się da, aby dostać łatwą i dobrą pracę. Ewentualnie jak ktoś ma znajomości to nie musi się uczyć. A jak słyszę o tych firmach płacących za reklamy.... ^_^
|
Cytat:
spoko można zarobić na robieniu stron internetowych. Nie wychylam się tam z flashem ale za zwykłe takie robione w Dreamveawerze można już koło 200 zł dostać. Czas robocizny około 3 dni. Oczywiście nie jakieś tam szablony. Dobrze przemyślana strona z wstawkami z javy. Z Flashem dużo drożej bo okołlo 500 zł |
Cytat:
|
Mozna otworzyc jakas fundacje/wspolnote wyznaniowa. Tylko trzeba miec pomysl :)
Nie rob sobie narazie problemow - jeszcze bedziesz ich mial sporo - az ci bokiem wyjdzie. Kazdy ma w koncu taki czas, a wtedy zaluje swoich swoich kombinacji. |
Poradnik jak zarobić kasę by memorando...
1. Czytać 3 miesiące wiadomości giełdowe. 2. Zainwestować dużooooooo kasy w spółkę która przez te 3 miesiące zanotowala same spadki.... 3. Pójść do meczetu modlić się do Allacha albo innego Buddy... 4. Akcje wzrastają... 5. Kiedy nam nerwy już niewytrzumują sprzedajemy 6. Siedzimy pod palmami i pijemy malibu z piwem:) hehehe marzenie ściętej głowy niema nic za darmo w życiu można tylko stracić:) |
1.Graj w zakładach bukmacherskich!Jak się znasz na sporcie i masz szczęście to dużo wygrasz
2.Jak masz rodzinę za granicą to niech cię umuwią gdzieś w wakacje na zbiory, bez niej też się da tylko trzeba mieć zaufane i pewne źródła |
trzeba mieć szczęście
AMEN |
Jak jestescie chetni i macie kominiarki, to ja wiem kiedy przyjezdza transport kasy do NBP
:kasa: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Handlowac narkotykami. Serio, to nie wyglup. Wielu ludzi sie na tym dorobilo (obejrzyj "Blow"!)...
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:54. |