Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Zarobić kase ? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/zarobic-kase-33655/)

Piterniel 10.04.2004 20:28

Zarobić kase ?

Witam serdecznie. Może wiecie jak łatwo zarobić kase ? Jakieś sposoby na dobry szmal :)

Tylko proszę bez wygłupów

Pozdro

joba 10.04.2004 20:41

wiec ja calkiem powanie zaproponuje ci BANK MAILS
calkiem fajna firma placi za czytanie maili i klikanie w bannery, maile po 6, 12, 18 centow jest ich dosc sporo tak ze dziennie mozna zarobic od 1 do 2 $ (8zl)
maja juz 12.000 userow i wyplacili ponad 6,500$ wiec mozna im zaufac
Ta firma oferuje jedne z najwiekszych (realnych do osiagniecia) zarobkow w sieci ale jest anglojezyczna (wysylaja pieniadze polakom). Jesli jednak w ogole nie znasz angielskiego i jestes pewien ze nawet z moja pomoca sobie nie poradzisz zajrzyj do mojej stopki :)
jezeli byliby jacys chetni na pytania chetnie odpowiem na GG: 2242858

Piterniel 10.04.2004 21:38

Wole coś innego (bawiłem się już w to, ale jakoś nigdy nie wychodzi ;P)

ZiP 10.04.2004 21:43

Ja znam sposób na zgarnięcie dużej kasy: uczyć się ile się da, aby dostać łatwą i dobrą pracę. Ewentualnie jak ktoś ma znajomości to nie musi się uczyć. A jak słyszę o tych firmach płacących za reklamy.... ^_^

Air 11.04.2004 01:19

Cytat:

Napisany przez ZiP
Ja znam sposób na zgarnięcie dużej kasy: uczyć się ile się da, aby dostać łatwą i dobrą pracę. Ewentualnie jak ktoś ma znajomości to nie musi się uczyć. A jak słyszę o tych firmach płacących za reklamy.... ^_^

nie ma łatwej i dobrej pracy!!

spoko można zarobić na robieniu stron internetowych. Nie wychylam się tam z flashem ale za zwykłe takie robione w Dreamveawerze można już koło 200 zł dostać. Czas robocizny około 3 dni. Oczywiście nie jakieś tam szablony. Dobrze przemyślana strona z wstawkami z javy. Z Flashem dużo drożej bo okołlo 500 zł

Eliasz 11.04.2004 21:35

Cytat:

Napisany przez ZiP
A jak słyszę o tych firmach płacących za reklamy.... ^_^

Ja na te firmy płacące za oglądanie dałem się nabrać 2 razy. raz reklamy na SMS ( przyszła tylko jedna i koniec tyle widzieli firme) a drugi raz już za emaile z reklamami. Po tym stwierdziłem że nie ma co marnować czasu na klikanie za które i także nie zarabia się dużo, tylko lepiej coś bardziej pożytecznego robić (choćby uczenie się albo przepisywanie prac na komputer)

pawelblu 11.04.2004 22:44

Mozna otworzyc jakas fundacje/wspolnote wyznaniowa. Tylko trzeba miec pomysl :)

Nie rob sobie narazie problemow - jeszcze bedziesz ich mial sporo - az ci bokiem wyjdzie. Kazdy ma w koncu taki czas, a wtedy zaluje swoich swoich kombinacji.

memorando 11.04.2004 22:45

Poradnik jak zarobić kasę by memorando...

1. Czytać 3 miesiące wiadomości giełdowe.
2. Zainwestować dużooooooo kasy w spółkę która przez te 3 miesiące zanotowala same spadki....
3. Pójść do meczetu modlić się do Allacha albo innego Buddy...
4. Akcje wzrastają...
5. Kiedy nam nerwy już niewytrzumują sprzedajemy
6. Siedzimy pod palmami i pijemy malibu z piwem:)

hehehe marzenie ściętej głowy niema nic za darmo w życiu można tylko stracić:)

camfo 12.04.2004 10:12

1.Graj w zakładach bukmacherskich!Jak się znasz na sporcie i masz szczęście to dużo wygrasz
2.Jak masz rodzinę za granicą to niech cię umuwią gdzieś w wakacje na zbiory, bez niej też się da tylko trzeba mieć zaufane i pewne źródła

CIAPEK 12.04.2004 10:16

trzeba mieć szczęście
AMEN

mr_spock 12.04.2004 12:03

Jak jestescie chetni i macie kominiarki, to ja wiem kiedy przyjezdza transport kasy do NBP
:kasa:

Bartez 12.04.2004 17:02

Cytat:

Napisany przez memorando
Poradnik jak zarobić kasę by memorando...
2. Zainwestować dużooooooo kasy w spółkę która przez te 3 miesiące zanotowala same spadki....

tylko najpierw trzeba zarobic ta kase, zeby moc zainwestowac ;)

Eliasz 12.04.2004 17:47

Cytat:

Napisany przez Bartez

Zarabiać, czy ja wiem.. lepiej pogadać z mr_spock'iem ^_^

memorando 13.04.2004 00:37

Cytat:

Napisany przez Bartez

proste bierzesz kredyt w banku :)u rodziny itp itp:)

M@X 13.04.2004 06:10

Handlowac narkotykami. Serio, to nie wyglup. Wielu ludzi sie na tym dorobilo (obejrzyj "Blow"!)...

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:54.